В Япония има затлъстели хора, като по цял свят. Например

...
В Япония има затлъстели хора, като по цял свят. Например
Коментари Харесай

Метод, с който в Япония премахват излишното тегло без никакви диети

В Япония има затлъстели хора, като по целия свят. Например състезателите по сумо, пенсионери, хора с избрани заболявания и така нататък Но като цяло, това е нация от слаби хора, като не приказваме единствено за младите, само че и по-възрастните и изключително децата.
Ако сравните японците да вземем за пример с американците, тогава ще видите, че те се разграничават едни от други по цялост. Това е и повода да съществува вярването, че хората от Страната на изгряващото слънце просто не са генетично предразположени към наднормено тегло. Всъщност в Япония броят на затлъстелите хора не надвишава 3%, до момента в който в Съединени американски щати този коефициент е над 30%, като включително са освен възрастни жители, само че също по този начин и младежи и даже деца.
Може би японците в действителност не са генетично предразположени към наднормено тегло? До известна степен това е правилно, само че не е най-важното. В Страната на изгряващото слънце всичко се прави, с цел да се подсигурява, че нацията е слаба и здрава, в това число и насърчаването на здравословен метод на живот и "жива " храна. Поради тази причина има даже стратегия “Закон за Метабо”, която дефинира оптимално допустимата талия за мъже и дами според от възрастта им. Ако човек има размер на талията повече от допустимия, той неотложно се изпраща за лекуване (тези, които не желаят да го вършат, просто се глобяват).
Но японците в множеството случаи не разрешават такива крайности и по тази причина употребяват най-съвременните способи за намаляване. Както се оказа, това не е диета или досадно физическо натоварване. Най-популярният метод да загубите „ появяващия се корем” (или даже по-добре да го предотвратите) в Япония се смята методът за поправяне на фигурата с валяк.
Такова упражнение, сходно на масаж за намаляване, лишава единствено пет минути дневно и с цел да го извърши, човек би трябвало единствено да има забрадка за баня, от която е усукана като валяк (относително стегнато) с дебелина 8-12 сантиметра.
Човек сяда на пода, слагат кърпата под талията (точно под пъпа) и лежи върху нея, протяга краката си и слагат ръцете си зад главата, както е показано на фигурата (виж по-долу). Така че би трябвало да лежи провиснал за 5 минути всеки ден.
Резултатът ще е видим след няколко дни от използване на това упражнение и в случай че го практикувате като профилактика, в никакъв случай няма да страдате от наднормено тегло.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР