В Якутия кръстиха диамант на двукратен световен шампион по борба.

...
В Якутия кръстиха диамант на двукратен световен шампион по борба.
Коментари Харесай

Кръстиха диамант на руски борец

В Якутия кръстиха елмаз на повторен международен първенец по битка. Скъпоценният камък бе придобит от съветския колос в сектора „ Алроса “ през ноември, има 68,66 карата и към този момент носи името на локалния любим Виктор Лебедев. Церемонията бе в зала „ Триумф “, която се пръскаше по шевовете от почитатели, пристигнали да изпратят някогашния национал и да му благодарят за успехите и мощните страсти през годините. През месец май Лебедев, който е и 6 пъти европейски първенец, приключи кариерата си. А последното му присъединяване на огромно състезание бе на олимпиадата Рио 2016, за която тренираше с Радослав Великов. Бронзовият ни олимпийски медалист от Пекин 2008 също бе в залата, с цел да изпрати своя другар.

За множеството борци ловът и риболовът са занимание. Така е и с Лебедев. Шампионът обаче трансформира това свое въодушевление в бизнес, като неотдавна откри и собствен магазин със звучното име „ Северен вълк “.

А в петък родната битка ще разгласи 10-те най-хубави наши състезатели за годината, както и призовата тройка на треньорите. Церемонията е от 12 ч в Европейския център „ Диана “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР