В як здравеняк се превърна половинката на Гала – Стефан

...
В як здравеняк се превърна половинката на Гала – Стефан
Коментари Харесай

Ефирът Стопи Корема На Мъжа На Гала, Превърна Го В Батка

В крепък бабанка се трансформира половинката на Гала – Стефан Николов. Ководещият на „На кафе“ е захласнат от концепцията да извая тяло на същински мачо. Стефан, който изгря на екрана от нищото, си нае персонален треньор, който да го насочва по време на заниманията във фитнеса.

От естествен мъж на 40 години, с леко шкембе, за тъкмо три месеца интензивни тренировки Стефан се трансформира в същинска батка. Той към този момент смъкна непотребните килограми и в този момент оформя тялото си.

Коремът, който леко му стърчеше, към този момент е спретнат и под ризата си половинката на Гала към този момент има плочки. Бицепсите на водещия на „На кафе“ са напомпани крепко и тежките гири в залата към този момент не му тежат, а ги подвига от раз.

Въпреки тежките тренировки Стефан се усеща добре и даже има сили и за заниманието си – да гледа пчели. През ден мъжът на Гала отскача до кошерите си, от които ще изкара доста мед.

„Отбелязах 3 месеца под вещото спортно управление на Ванко. Коремът съвсем изчезна, килограмите са много надолу и силата е в изобилие“, призна Стефан в обществената мрежа и качи фотография по какъв начин наподобява в този момент и преди да стартира тренировките под зоркото око на треньора си Иван, написа „България днес“

Наставникът на Стефан също засипа със суперлативи своя възпитаник. Личният му треньор счита, че в него има доста самун и след още няколко месеца ще се трансформира в същински звяр.

„Искрени поздравления за Стефан, който макар натовареното всекидневие и къртовския труд на кошерите съумява да откри време да промени визията си! Това е единствено начало на промяната“, изясни фитнес треньорът на Стефан – Иван.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР