В влезе в сила ограничение за работата на денонощните магазини

...
В влезе в сила ограничение за работата на денонощните магазини
Коментари Харесай

Без денонощни магазини в Каталуния

В влезе в действие ограничаване за работата на денонощните магазини като мярка в битката против разпространяването на новия , оповестява испанският народен всекидневник El Pais.
С решение на управляващите, оповестено в формалния вестник на държавното управление в Барселона, се не разрешава работата на всички магазини сред 22:00 и 7:00 часа локално време, съобщи организация Фокус.
 Коронавирусът учи и български деца с цената на човешки живот - възрастните научаваме ли се? Коронавирусът учи и български деца с цената на човешки живот - възрастните научаваме ли се?
Цял клас осмокласници в Търговище не желае да учи присъствено, тъй като тяхната класна умря от COVID-19 – освен това за много кратъ...
Припомня се, че мярката бе утвърдена от Женералитата на Каталуния на 15 октомври, само че влезе в действие в ранните часове на деня. Чрез нея управляващите се пробват да управляват обсега на разпространяването на в оборудванията, които не са свързани директно с хотелиерския бизнес и туристическия бранш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР