В , ви предложих примерен списък с най-необходимите в началото

...
В , ви предложих примерен списък с най-необходимите в началото
Коментари Харесай

СТАЯТА - част от Бебчо идва какво е най-важно да купя - II

В, ви предложих образцов лист с най-необходимите първоначално за бебето неща. Последователно в идващите елементи към тази публикация, ще се опитам да ви дам съответните аргументи, за какво и какво да търсите и какви бяха моите критерии за покупка на стоките от предоставения лист.

Стаята на бебето
Докато бебето е новородено, на процедура то не се нуждае от особено детско легло, където да спи. Може да го сложите в люлка вид хамак (в каквито са спели нашите баби и дядовци) или в някакъв огромен плетен кош.
За стаята:
1. Креватче/кошара
2. Матрак за креватчето/кошарата
3.Комплект спално долни дрехи за креватчето/кошарата
4. Завивки за завиване
5. Непромокаема поставка
6. Плот за повиване на бебето
7. Нощна лампа
8. Кофа с похлупак за използваните памперси
За него е значимо да е на тясничко и уютно местенце, където да се усеща безвредно, по този начин както се е чувствало в майчината вътрешност.

Ако обаче сте решили да осигурите на бебето си детско креватче, е добре да се съобразите с метода си на живот, с мястото, с което разполагате и с интериора на стаята.
Имайте поради, че в случай че пътувате постоянно и се постанова легълцето да се придвижва, е добре да се насочите към кревати вид „ Сгъваеми кошари ”, които са доста практични за такива случай.

Сгъваемите кошари се оферират в два разновидността:

На едно равнище – Подходящи са за спане и игра на по-големи бебета (над 7-8 мес.) и деца, тъй като са много дълбоки.
На две равнища – Подходящи са за спане и игра както за дребни бебета, по този начин в следствие и за пораснали. Първото равнище е за спане на бебето от новородено досега, в които придобие умеенето да се изправя единствено в кошарата (7-8 месеца). Тогава за сигурността му е належащо да минете на второто (долно) равнище, с цел да не съумява да прескочи/прекрачи кошарата.

И двата типа сгъваеми кошари се оферират с ниско, твърдо дъно, което може да служи и за дюшече. Ако предпочетете да купите обособен матрак, наблегнете на материите и продуктите, които не провокират алергии.

Други модели на бебешки кревати са дървените кошари с преносими скари/решетки начело. Те се оферират и с спомагателен панер - люлка за първите месеци и с спомагателни шкафове и плот за повиване към самото легло.

Спалното долни дрехи за леглото и завивките за бебето предпочитайте да са от естествени, леки материи, които „ дишат ” и не провокират запарване.
Докато е малко вашето бебе не се нуждае от възглавница на която да спи, само че в случай че решите да вземете такава, изберете най-ниската допустима, с цел да се избегнат неправилните пози по време на сън.

Плотовете за повиване на бебето са доста практична и комфортна движимост. Направени са от непромокаеми материи, които се почистват доста елементарно и бързо. Предлагат се независимо, както и в комплект към детското легло/сгъваема кошара. Те могат да се слагат върху детското легло, долап или на височина, която ви е комфортна за повиване на бебето.

Нощната лампа ще ви послужи за по-добро осветяване към детето, а коша за памперси - е сами се досещате защо.
Продължава: Бебчо идва! Какво е най-нужно да закупя за бебето?Продължава: БАНЯТА - част от Бебчо идва какво е най-важно да купя - IIIПродължава: Разходка и хранене - част от Бебчо идва какво е най-важно да купя - IVПродължава: Бебешка козметика, аптечка и дрешки - V
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР