В утрешния ден се очаква да разберем каква ще бъде

...
В утрешния ден се очаква да разберем каква ще бъде
Коментари Харесай

Нумеролог с разкрития за кабинета Габровски

В утрешния ден се чака да разберем каква ще бъде ориста на проектокабинета " Габровски ". Нумерологът - инж. Нели Колева заяви в  " България заран ", че той мъчно би могъл да се гласоподава.

" Данните на огромна част от хората в проектокабинета са съвършени, само че демонстрират обстановки, които са самостоятелни. Утре не би могло да има гласоподаване. В дълготраен проект няма добра наклонност ", сподели още инж. Колева пред Bulgaria ON AIR.

Данните на проф. Габровски са прекомерно удобни, в случай че това не е групова работа, акцентира инж. Колева.

" Когато работата е в екип, обстановката не е добра, тя е най-много до края на януари. На много други хора, даденостите не стигат до тогава. Няма добра вероятност в дълготраен проект за кабинет ", сподели астрологът.

Тя акцентира, че от значение за съставянето на държавно управление, са даденостите на хората.

" Датата е от голяма важност, само че тя е като декор, който добавя всички тези 21 души. При господин Габровски и още двама-трима, има даденост до края на януари, само че тези хора би трябвало да вървят дружно. Разкъсват се връзките сред тях доста рано ", добави тя.

Астрологът разяснява дали числата могат да покажат кой опит за сформиране на държавно управление ще бъде сполучлив.

" Като опорна точка ми служи служебният кабинет. При раздробяване на даденостите на настоящия кабинет, би трябвало да дойдат нови дадености на новите хора. Стиковане на данните сред новите и старите. Виждам, че даденостите на съществуващия кабинет не престават да работят. Като наклонност прекосяваме към едни нови избори, евентуално на пролет ", добави нумерологът.

Тя предвижда, че 2023 г. няма да е лека за партиите. Ще бъде трансформираща за всички партии. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР