В условията на Третата национална катастрофа #хунтата е заграбила всичко.

...
В условията на Третата национална катастрофа #хунтата е заграбила всичко.
Коментари Харесай

Създадоха инициативен комитет на ”Българско лято”

В изискванията на Третата национална злополука #хунтата е заграбила всичко. Купила е извънпарламентарните политически сили, купила е парламентарната съпротива. Няма разделяне на управляващите. Всичко се командва от едно и също място. Българската страна и българският народ са на път да изчезнат.
При това състояние решението е единствено едно: Нови персони в нова политическа мощ, необвързана с никого от досегашните ръководещи. Взимане на политическата власт и избавяне на България. Затова създадохме Българско Лято. Да вземем нещата в личните си ръце.

Това написа в персоналния си профил във Фейсбук някогашния хазартен необут, който сега се намира в Дубай, Васил Божков.

" Вчера дружно направихме първата стъпка към построяването на нова, неопетнена политическа мощ на бъдещето: Създаден бе Инициативният комитет за основаване на Политическа партия #БългарскоЛято – нашата партия.

Първите съидейници, подготвени да застанат зад правилата на директната народна власт, дейното държавно управление и персоналната отговорност се събраха и сложиха началото на необратим развой. Благодарим ви! ", написаха на страницата си от самодейността.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР