В условията на предизвикателната ситуация, в която пандемията от COVID-19

...
В условията на предизвикателната ситуация, в която пандемията от COVID-19
Коментари Харесай

ОББ предлага на своите клиенти възможност за систематично инвестиране във фондовете на KBC ExpertEase

В изискванията на предизвикателната обстановка, в която пандемията от COVID-19 ни сложи, ОББ продължава да обезпечава различни благоприятни условия за достъп до финансови артикули и услуги. За първи път клиентите на банката могат да влагат систематично в един от желаните артикули на KBC Асет мениджмънт – фондовете на KBC ExpertEase, посредством обособяване на дребна месечна вноска. Процесът по продажба на последователен капиталов проект (СИП), с изключение на посредством посещаване на клон на ОББ, може да бъде осъществен и напълно отдалечено, а подписването на документите – отдалечено, без физическо наличие в клон на банката.

Клиентите получават опция за систематично вложение в многообразието от обичайни принадлежности посредством едно изцяло решение. Фондовете KBC ExpertEase дават отговор на зоната на комфорт на клиента, като дефинират точния за вложителя баланс сред търсенето на облага и ограничението на възможна загуба. Комбинацията от разнообразни типове вложения основава възприятие за комфорт, без значение от настоящата обстановка на финансовия пазар.

Първата стъпка е консултация с финансов специалист по телефон или посредством среща в клон на ОББ, на която клиентът споделя самостоятелни потребности, упования, зона на комфорт и проекти за бъдещето. На база на извършения диалог той получава едно изцяло решение – фонд KBC ExpertEase, който е най-подходящ за него. След сключване на документите от комфорта на дома, портфолио мениджърите на KBC Асет Мениджмънт взимат капиталовите решения за определения фонд.

Чрез систематичният капиталов проект клиентите могат да влагат дребни суми на месечна база, тъй че да не натоварват бюджета си. На този стадий вложенията могат да се вършат единствено от сметка в евро, само че следва въвеждане на опция сумите по преводите към СИП да се събират и от сметки в други валути.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР