В условията на политическа несигурност администрацията е един от основните

...
В условията на политическа несигурност администрацията е един от основните
Коментари Харесай

Гълъб Донев: В условията на политическа несигурност администрацията е фактор за стабилност

„ В изискванията на политическа неустановеност администрацията е един от главните фактори за непоклатимост “. Това сподели преди началото на днешното съвещание на кабинета служебният министър председател Гълъб Донев.

Повод е случаят с кортежа на основния прокурор Иван Гешев

Той разгласи това по отношение на точка от дневния ред на служебния кабинет – отчет за положението на държавната администрация през 2022 година

„ Обикновено на този документ се обръща едва внимание, а в множеството случаи тематиката за администрацията се експлоатира от политиците в отрицателен подтекст. Включително като опрощение за личните им неуспехи “, разяснява Донев.

По думите му точно държавната администрация е провела сполучливо през 2018 година българското председателство на Европейски Съюз.

Проектобюджетът за 2023 година ще бъде импортиран в деловодството на Народно събрание

„ Тогава незнайни на обществото хора водеха десетки формати на съюза и получиха самопризнание от Европейска комисия и други страни членки за високия си професионализъм. Това беше доказателство, че при ясни цели българската администрация е в положение да извърши предназначението си и да потвърди своята висока експертиза. Девет месеца по-късно политическата обстановка в страната е такава, че вниманието продължава да бъде ориентирано към сформиране на държавно управление. Ако отклоним взор за малко от имената на претендентите за министри ще забележим администрацията “, акцентира Донев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР