В условията на пандемията от коронавируса, организаторите на купа Великден

...
В условията на пандемията от коронавируса, организаторите на купа Великден
Коментари Харесай

Провеждането на Купа Великден в Търговище се отлага за септември

В изискванията на пандемията от ковид, уредниците на купа " Великден " по насочване взеха решение за смяна на датата на осъществяване на надпреварата тази година.

" Организирането на едно от най-големите надпревари по насочване в България е огромна отговорност и желаеме да постъпим по най-безопасния и безопасен метод към всички участващи в събитието ", заяви Петранка Ангелова от клуба-домакин " Вариант 5 " в Търговище.

" Промяната е неприятна, защото ползата към купа " Великден " 2020 е огромен и имаме поръчки от участници от доста страни. След разискване на опциите за осъществяване на надпреварите на други дати, при естествени условия за всички участващи, уредници и така нататък, екипът ни се спря на 4-7 септември 2020 година Товага още веднъж може да се възползваме от един почивен ден повече (7 септември), с цел да проведем мероприятието по предварителната стратегия в четири спортни дни ", добави Петранка Ангелова.

Всички регистрирани досега участници ще могат да вземат участие в надпреварите през септември без в допълнение удостоверение. Сроковете за поръчки ще бъдат изменени и ще са до 27 август 2020 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР