В условията на пандемия здравният министър Кирил Ананиев подписа договора

...
В условията на пандемия здравният министър Кирил Ананиев подписа договора
Коментари Харесай

Ананиев подписа договора за дострояването на детската болница

В изискванията на пандемия здравният министър Кирил Ананиев подписа контракта за планиране, строителство и авторски контрол на Национална многопрофилна детска болница, заяви пресцентърът на министерството.

За реализатор на плана на обща стойност 77.8 млн. лева без Данък добавена стойност е несъмнено обединяването ДЗЗД " ДЕТСКО ЗДРАВЕ ", в което вземат участие Главболгарстрой " АД, " ГБС - Пловдив " АД и " Главболгарстрой Интернешънал " АД.

”Министерството на опазването на здравето се ангажира строителството на Националната многопрофилна детска болница да се реализира при оптималната социална осведоменост и в разговор както с всички способени институции, по този начин и със експертите в областта на детското опазване на здравето у нас”, оповестиха от здравното министерство.

Министерството ще образувана работна комисия от настоящи педиатри от разнообразни специалности, които ще утвърждават плановете за обособените отделения - тип, площ, леглова база, нужни кабинети и операционни.

За една година изпълнителят би трябвало да изготви и показа план на детското лечебно заведение. В своята оферта ДЗЗД „ ДЕТСКО ЗДРАВЕ “ показват, че ще извършат в допълнение градивното проучване на градежа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР