В условията на пандемия Марта Вачков прозря, че веднъж се

...
В условията на пандемия Марта Вачков прозря, че веднъж се
Коментари Харесай

Марта Вачкова заживя в кухнята

В изискванията на пандемия Марта Вачков прозря, че един път се живее на този свят и по тази причина животът би трябвало да е наслаждение, а не безконечен апетит и преброяване на калории, научи HotArena.

Затова актрисата освен че се отхвърли да пази диета, а и се отдаде на кулинарията с цялата си пристрастеност към тенджерите и черпаците, която цялостен живот е потискала. Напоследък тя безусловно е заживяла в кухнята, настояват познати на Марта. По през целия ден любимката от „ Откраднат живот ” се чудела какви ястия да върти, а най-голямото ѝ наслаждение било, когато пристигна време да ги дегустира. Най-много я влечали въглехидратните изкушения.

Актрисата демонстрира в обществените мрежи същински творби на изкуството, основани от тесто в личната ѝ кухня, като да вземем за пример кекс с шоколад, мак и портокалови корички и млечник, който тя съпоставя с огромна палачинка, само че наподобява по-скоро като баница. „ Ако не приключим скоро с тази карантина, ще хвана захарна болест ”, вайка се Мартина. Но продължава да готви и да яде. Приятелите ѝ се майтапят, че към този момент конкурира Катето Евро по кулинарно майсторство. Лошото е, че гледат печивата ѝ единствено на картинка, тъй като във време на наложителна обществена изолираност няма по какъв начин да ѝ отидат на посетители, с цел да ги опитат персонално, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР