В условията на извънредната ситуация, наложени от пандемията от COVID-19,

...
В условията на извънредната ситуация, наложени от пандемията от COVID-19,
Коментари Харесай

Асоциацията на българските футболисти осигурява психолог за играчите заради пандемията от COVID-19

В изискванията на изключителната обстановка, наложени от пандемията от COVID-19, Асоциацията на българските футболисти е наясно с проблемите, които съпътстват една такава наложена изолираност. В такова време, извадени от естествения си темп на живот, е изцяло обикновено част от футболистите да изпитват признаци на меланхолия, неустановеност и липса на сила. В такива моменти на помощ идва логиката на психиката, която намира все по-широко разпространяване в спорта.

Кризата към ковид изправи спортистите, в частност футболистите, пред предизвикването да спрат ежедневните си занимания и да понижат доста физическото си натоварване. Това, в композиция с неяснотите към тяхното професионално бъдеще и финансовата неустановеност, е причина повече футболисти да имат потребност да споделят терзанията си с психолог и да получат съответна професионална помощ.
 От БФС: Ще се съберем, може да бъде призован и целият Изпълком
От БФС: Ще се съберем, може да бъде призован и целият Изпълком

Със сигурност на България няма да бъдат дадени оптималните 4,3 милиона

Затова Асоциацията на българските футболисти открива нова, безусловно безвъзмездна услуга, която предлага психическа помощ от експерт в региона на спортната логика на психиката. Ексклузивно за членовете на АБФ ще бъде разполагаем открита телефонна линия за консултация с работещия в спорта психолог Румен Колев. Успоредно с това ще бъде стартирана и графа съвета на деня, обвързвана с живота на футболистите и ковид.

Статиите ще бъдат още веднъж на Румен Колев и ще бъдат налични в уеб страницата на АБФ, както и в формалната страница на АБФ във Facebook.

" Надяваме се поддръжката ни да помогне на повече футболисти да преодолеят напрежението и да се оправят по-лесно с отрицателните страсти в тези сложни за всички времена ", оповестиха от екипа на АБФ.
 Борислав Попов: Мярката 60/40 е в поддръжка на чиновниците на БФС
Борислав Попов: Мярката 60/40 е в поддръжка на чиновниците на БФС

" Какво трябваше да направя? Да съкратя администрацията на съдиите ли? "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР