В условията на извънредна епидемична обстановка Иновативно основно училище (ИОУ)

...
В условията на извънредна епидемична обстановка Иновативно основно училище (ИОУ)
Коментари Харесай

В Иновативно основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Мездра стартира седмица, посветена на 24 май

В изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура Иновативно главно учебно заведение (ИОУ) „ Св. св. Кирил и Методий “ в Мездра разгласи седмица под наслов „ Българската книжовност - щит на духовността “, отдадена на 24 май и на патроните на образователното заведение - светите братя Кирил и Методий. Тематичната стратегия включва 8 начинания, в които ще се изявят възпитаници от начален и главен курс на образование под управлението на техни преподаватели.
Сред предпразничните отдалечени занимания са онлайн практикум в I “a” клас „ С буквите обичани написах свойто име “ и „ Празник на знанието “ в I “б “ клас, съчинения, размишления и стихове на възпитаници от II „ а “ клас на тематика „ Моето бъдеще стартира от ИОУ „ Св. св. Кирил и Методий “, спортно-музикален клип „ Живея с музика и спорт “, карнавал на литературни герои „ От страниците на книгите “ в IV “a” клас и показване на планове от III „ а “ клас на тематика „ Славянските първоучители Кирил и Методий “.
Седмицата на българската книжовност и нематериалност ще приключи със взаимен онлайн урок „ Нашето А, Б, В “ на I „ б “ клас и на I „ а “ клас от Частно главно учебно заведение „ Св. София “ в столичния квартал „ Бояна “ и с рецитал на петокласници и шестокласници на българския всеучилищен химн „ Кирил и Методий “ под наслов „ Да поемем мирис дружно: Върви, народе възродени! “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР