В условия на приближаваща рецесия и турбуленции на пазарите се

...
В условия на приближаваща рецесия и турбуленции на пазарите се
Коментари Харесай

Финансов експерт: Идва рецесия, заделете по 3-4 заплати

 В условия на приближаваща криза и турбуленции на пазарите се предлага хората да имат " финансова възглавница ". Обикновено това са 3-4 заплати, които те да заделят. Това мнение изрази Мартин Миланов, финансов специалист в Tavex. 

" В момента в Европа има артикул, който предлага против дребна сума всеки месец да се закупи злато, а след завършването на въпросния абонамент индивидът да получи още злато като бонус. Вече има над 3 хиляди такива дейни абонамента и над 15 кг. продадено злато под формата на кюлчета ", сподели специалистът пред Блумбърг.

" В последните няколко години се следи растеж в това, че хората получиха опция да купуват повече злато и валута, като растежът е към 15% година за година. Този тренд продължава и през 2019, чакаме го и през 2020 година ", изясни Миланов.

" Българинът по принцип е традиционалист. Технологиите обаче ще разчупят това държание. Блокчейн технологията също е мощна във връзка с това да отбрани потребителя и в това време да дават късмет за " игра " на финансовите пазари ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР