„В US Treasury казаха специално името на г-н Делян Пеевски

...
„В US Treasury казаха специално името на г-н Делян Пеевски
Коментари Харесай

Петков: В US Treasury казаха специално името на Пеевски като един от тримата в списъка „Магнитски“

„ В US Treasury споделиха особено името на господин Делян Пеевски като един от тримата, които са в листата „ Магнитски “, съобщи министър председателят Кирил Петков от парламентарната естрада.

Той показа, че когато се е срещнал с представители на Министерството на финансите в Съединени американски щати, те са споделили, че „ Магнитски “ като използване в непозната страна е най-мащабният в България до този миг.

„ Това което стана ясно на всички сътрудници в Европейския съюз и НАТО, е че един от главните принадлежности на съветската външна политика, и по-точно на политиката на режима на Путин, е потреблението на корупция “, сподели министър председателят. Той акцентира, че посредством корупция този режим съумява да въздейства на непознати страни, на непознати държавни управления и огромна част от тази корупция минава през енергийни планове.

„ Когато една страна реши да издигнати „ Руски поток “ през територията на България, без да има късмет даже най-бедната част на България, Северозападна България, да има опция да черпи от този газ, и похарчим три милиарда от нашите пари, тогава очевидно има някаква друга причина и когато, за жалост, се видя даже „ Range Rover “-ът, който е паркиран в гаража на вашите сътрудници, на сътрудниците от ГЕРБ, тогава се вижда по какъв начин тази връзка е безусловно обвързвана, за жалост на всички вас, които са били част от тази корупционно стимулирана скица “, съобщи Кирил Петков.

„ Всички наши сътрудници го виждат това и афишират, че този вид планове са общоприет способ за въздействие в непознати страни, тъй че това беше част от нашия диалог и във Вашингтон, и в Брюксел “, осведоми той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР