В управляващата глутница на президента Радев – гуша за гуша.

...
В управляващата глутница на президента Радев – гуша за гуша.
Коментари Харесай

Удари часът за възмездие

В ръководещата глутница на президента Радев – гуша за гуша. Удари часът на отмъщение за сценаристите, режисьорите и изпълнителите на основните функции в антинародния пуч от лятото 2020-та

От късната есен на 2019-та година, в серия от изявленията и мнения в национални медии и най към този момент в ПИК и Пловдив онлайн проследявам развиването на едно от най-големите национални изменничества в настоящата история на България. Не може да има друго определение за осъществения безочлив прелом против конституционното държавно управление на премиера Бойко Борисов изключително, когато той бе управляван персонално от президента на републиката.

Червената лампичка тогава първа светна в ПИК посредством нейни разкрития и ориентиране на публичните прожектори към допустима догадка за посягане над държавното управление. Работата ми в Народното събрание изключително, като зам. ръководител на парламентарната антикорупционна комисия ми даваше сериозна информация, въз основа на която да проучвам и образувам съмнение за такава опция.

В изявления в този интервал съм показал всички аргументи, заради които в края на 2019-та разгласих по медиите, че в България е в ход тестване на опит за пълзящ прелом за премахване на ГЕРБ и Борисов от власт.  И до този миг никой не се е опитал да ме опровергае.  За страдание преврата бе недооценен, не последва съответна държавническа реакция и той успя…

Днес се намираме в кулминационната точка на този изменнически трилър. След нея скоро ще последва и разумната развръзка, след която всеки ще би трябвало да си заплати сметката…

През 2021 година, след обходни маневри режисьорът на преврата Радев сполучливо конфигурира на власт селектираните му от „ сценаристите артисти “, които единствено за по-малко от година описаха играта на непредубедената аудитория. Холивуд ряпа да яде. Такъв политически екшън до ден сегашен не бе разиграван на политическата ни сцена.

Никому незнайни самодейци по този начин превзеха театралното пространство, че най евентуално всичките политически „ оскари “ още тази  есен ще бъдат връчени в София. Та белким някой е очаквал, че участниците в управническата глутница на първо време  ще разчистят от нечестиви намерения личните си редици.

Политическа партия е напълно под контрола на шепа потвърдени аферисти отпред с дуото КирКорчо. Понеже става въпрос за доста пари естествено не липсва и еврейско наличие в лицето на Лорер. Освен богоизбраните шепа авантюристи и интимните им персони останалите люде в партията им са международно незнайни гастрольори…

Българска социалистическа партия, докопала се след много сушави години до властта, групира към вълчицата си Нинова единствено дузина от най-верните и пажове, всички до един другояче известни с управническата си непълнота. За да си подсигурява мястото на съдружната софра, на която с изключение на „ играчите “ се настаниха куцо, кьораво и сакато, Нинова безусловно унищожи над 70 % от партията си отпред с по-читавите хора в нея. Бяха ампутирани цели градски и регионални организации в т. ч и Пловдивската. „ Партията “ се трансформира в петостепенна политическа мощ с идно стопроцентово отпадане от Народното събрание на изключителните избори в ранната есен на тази година…

„ Градската десница “ – Демократична България, най-сетне сподели същинската си същина, като седна на трапезата един до друг със селската левица.

Що се отнася до Има Такъв Народ – да, има подобен Слави, има и екипче към него от треторазрядни шоумени, които за броени месеци прокудиха публиката от управническата сцена, а дружно с нея и повече от половината си гласоподаватели. Ходът им с напускането на обединението от дълго време се очакваше, тъй като той в действителност е последната им вяра за оцеляване в сегашната политическа джунгла. Донякъде уцелиха ваксата с оповестените мотиви  въпреки, че единствено те си знаят  защо е преляла чашата? Личното ми мнение е, че въпреки всичко единственият съответен министър в това апокалиптично държавно управление бе Гроздан Караджов. Неслучайно безцеремонният измамник Кирил Петков  засипа с неистини и интриги точно него, без да има нито едно съображение за това…

В сряда, с изказванията си водачите на импотентните политически недоносчета формирали умопомрачителната банда ръководеща страната ни,  назоваха същинското и положение.

Според всички тях тя е обзета от непрестанен безпорядък, тежка мъка и иден банкрут!                                 

Очевидно тези псевдолидери и управленци  са изпаднали  в  абсолютна некомпетентност с цел да настояват, че предварителните избори  са рискови тъй като биха могли да доведат до изтъквам “ още по огромен безпорядък, мъка и неминуем банкрут “. Не, г-да дилетанти, оставането Ви на власт даже месец повече, ще ни повлече на дъното на нов Жан-Виденов апокалипсис!

Да се смееш ли, да плачеш ли?

А бе другарки и другарчета, вие с разполагащо болшинство в Народното събрание единствено за 6 месеца съсипахте България, а в този момент ще вършиме нови опити с държавно управление на малцинството. Страната ни да не е учебно заведение за бавноразвиващи се политици, че да търпи безумията Ви?

Прочетете най най-после историята на пребоядисаната Българска социалистическа партия с цел да разберете един път и вечно, че колкото пъти комунистите се допрян до властта, толкоз пъти страната изгаря. Ако знаехте за най-големите банкрути на България през 1963-та; 1973-та; 1989-та; 1996-та; 2014-та, надали бихте пуснали Българска социалистическа партия до ръководството.

Ако сте знаели и все пак сте го създали, Вие сте безотговорни шарлатани. Да повериш вицепремиерски пост на Нинова, освободена като зам. министър на стопанската система от личния си министър председател Станишев  със подозрения за тежка корупция, е безочливост. Това демонстрира, че всички вие сте една и съща безбожна алена тайфа . След като тази дебилна политическа селекция е сторена от неграмотника Радев, Вие няма по какъв начин да не сте розовите пиленца на комунистическата квачка, с петолъчка вместо с червен петел на гребена си.

Нали ще гоните крадците от прехода. Нима не знаете за  личните  успехи на мизийската кобиларка в приватизацията? Нали прокламирате нулева приемливост към корупцията? Как ще обясните, че персонално предлагате комунистическия пазител Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ?

В края на март посредством уеб страниците ПИК и Пловдив онлайн обществено Ви приканих да го освободите от поста му министър на Министерство на вътрешните работи за проблеми с недекларирана информация пред антикорупционния орган?  

Г-н Петков, ползвам още веднъж данни от формалната страница на КПКОНПИ, от 2018г., обществено налична за всеки простосмъртен българин, че в декларацията си за 2017 година, ръководителят на Националното бюро за надзор на СРС Бойко Илиев Рашков е заявил: 82016 лева, вместо 200644лв. Не е заявил данни за брачната половинка си – парични средства по банкови влогове и банкови сметки в размер на 62606 евро; 15787 евро; 58392 евро; 11488лв; 21352лв; 155912лв; 20896 евро, както и приходи от друга стопанска активност в размер на 645089лв.

Очевидно от изнесената от КПКОНПИ информация и то преди цели 4 години излиза наяве какъв е в действителност моралът на „ днешните борци против корупцията и нов морал в ръководството на България. “

С този ли човек ще се борите с корупцията по високите етажи на властта? Ако извършите това предопределение, Вие ще бъдете приет за най-големия демагог и измамник в актуалната ни политика!

Дали с показната законодателна разпра със профилираните Съд и Прокуратура не стои демоничен опит за „ прикриване “ на закононарушенията в разграбването на България в престъпния комунистически преход?

Г-н, Пародия на министър председател, в сряда вечерта заявихте, че Народното събрание би трябвало да одобри цели 22 закона до края на годината, с цел да проработи Плана за възобновяване и развиване със средства от Брюксел. С некомпетентното си и политическо  безсилие екипът Ви в никакъв случай няма да се оправи с прословутия проект. Вместо средства от Европейски Съюз ще трупате нови и нови милиарди задължения, до момента в който фалирате страната ни.

Да, аз съм уверен, че с кохортата Ви доста скоро ще си  тръгнете с подвити опашки след нелепостта на Радев да Ви конфигурира във властта, само че това би трябвало да стане незабавно.

Вървете си час по скоро с мир, тъй като „ Януари 97-ма “ чука още през днешния ден, през юни, на вратата и то с все по-голямо неспокойствие!

Голяма нелепост направихте с решетките в Народното събрание. Не, не че ги поставихте, а че ги свалихте…

Спас Гърневски
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР