В университетски кампусЧетвърти е в критично състояниеПри въоръжено нападение в

...
В университетски кампусЧетвърти е в критично състояниеПри въоръжено нападение в
Коментари Харесай

Професор уби трима души в Лас Вегас

В академични кампус
Четвърти е в сериозно положение

При въоръжено нахлуване в кампуса на Университета на Невада в Лас Вегас са били убити минимум трима души, а четвърти е в сериозно положение, съобщи Ройтерс.

Стрелецът е 67-годишен професор, някогашен учител в колежите в Джорджия и Северна Каролина, който е кандидатствал за работа в образователното заведение в Лас Вегас, само че е бил отритнат. Това разкрива пред Асошиейтед прес чиновник на правоприлагащите органи, който е директно осведомен с следствието, само че е поискал да резервира анонимност, защото не е акредитиран да разкрива информацията обществено.

Нападателят е мъртъв, само че към момента не е ясно дали е бил убит от полицията или се е самоубил. Властите към този момент не разкриват и самоличността на жертвите. Знае се, че офанзивата е била осъществена покрай постройката “Бийм Хол ”, която е част от университетския кампус.

Това е най-смъртоносната пукотевица в Лас Вегас от октомври 2017 година насам, когато въоръжен мъж умъртви 60 души и рани над 400, откакто откри огън от 32-ия етаж на световноизвестния хотел “Мандалай Бей ”, намиращ се на няколко километра от мястото на днешната пукотевица.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР