В университета Браун (Brown University) е проведено едно от най-големите

...
В университета Браун (Brown University) е проведено едно от най-големите
Коментари Харесай

Заради тези навици, парите не идват при теб

В университета Браун (Brown University) е извършено едно от най-големите изследвания на финансовото държание на индивида в историята. Само за събиране и обработката на данни са били нужни пет години – общо в изследването са взели участие 50 хиляди фамилии (повече от 150 хиляди човека).

Учените в продължение на години изследвали държанието на хората с пари и разкрили ясни паралели сред човешките привички и това, до каква степен са финансово сполучливи.

 h Instagram

Изследователите съумели да основат лист на неприятните привички, които пречат на замогването на тези, които към момента не са го създали. На собствен ред състоятелните участниците в изследването, от тези неприятните привички или изцяло са се отрекли, или те знаят за тях и с всички сили се борят с цел да им устоят.

И въпреки това да не е елементарно, има един дребен, само че прелестен плюс: тези хора са богати.

 h Instagram

Трябва да се означи, че в изследването не са били включени хора, които са наследили положението си. Това е доста по-лесно, в сравнение с да се забогатее от нулата. Така че учените се интересували единствено от тези богати хора, които са спечелили и не престават да печелят със личния си труд.

И по този начин - ето каква е разликата сред бедните и богатите - вижте я в галерията ни ТУК
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР