В унгарския град Секешфехервар бяха представени нови електрически автобуси CityPioneer

...
В унгарския град Секешфехервар бяха представени нови електрически автобуси CityPioneer
Коментари Харесай

Завръщането на легендарния Икарус! Вижте новата версия на ток

В унгарския град Секешфехервар бяха показани нови електрически рейсове CityPioneer 2019, които в действителност са нова версия на именитите Икаруси. Те са създадени взаимно от унгарско-китайското дружество Electrobus Europe Zrt. 

Компанията е основана от предприятието-наследник на известния цех Икарус и китайската държавна компания CRRC Urban Traffic. 12-метровият рейс с невисок под и три врата с показател IC 1211 U е основан въз основата на китайския модел CRRC Electric, а от унгарците са интериора и електрическото съоръжение.

Електрическият мотор е вносен с оптималната мощ 240 kW с литиево-йонна батерия с потенциал 313 kW / h. Той разрешава, според от метеорологичните условия и терена, изминаването на 200-260 км с едно зареждане.

Автобусът има ергономична кабина, отделена от купето, с отлична видимост и усъвършенствани системи за сигурност. По-специално, системата на кръговия преглед, предизвестява за конфликт и излизане на полосата за придвижване. Благодарение на електронно следена платформа с въздушно окачване е комфортно влизането в рейса с бебешки и инвалидни колички.

" Този първообраз е резултат от повече от едногодишна работа, в която успяхме да съвместим високо равнище на подготвеност в региона на електрическите централи CRRC и опита на Икарус в производството на рейсове “, съобщи притежателят на унгарската компания Габор Селес на представянето на автомобила. 

CityPioneer ще стартира серийното произвеждане в Секешфехервар след оценка на прототипа в средата на 2019 година. В бъдеще взаимното дружество има намерение да разшири гамата от модели с микробуси и новата версия на известния " акордеон ". Те също по този начин ще бъдат оборудвани с електрически мотори.

За близо 40-те години вярна работа по булевардите и улиците на София и други огромни наши градове, рейсовете " Икарус " се трансфораха в знак на градския ни транспорт.

Последните модели от тези рейсове бяха изведени от постоянна употреба в София при доставката на новите " MAN Lion`s City " през 2014 г.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР