В Украйна скоро властта ще се смени - вместо клоун

...
В Украйна скоро властта ще се смени - вместо клоун
Коментари Харесай

Тайната на двамата З. Бенефисът на Зеленски идва към края си

В Украйна скоро властта ще се смени - вместо смешник отпред ще стои военачалник. Защо на Запад му трябваше тъкмо в този момент?

Западът стартира да се приготвя за напускането на президента Владимир Зеленски и стартира интензивно да популяризира неговия заместител, главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни.

Това се дължи на обстоятелството, че обстановката към Украйна евентуално ще претърпи съществени промени в най-близко бъдеще. Има всички признаци, че Русия, която към този момент е окупирала 20% от територията на Незалежная, е на път да тръгне уверено напред, че Европа, останала без съветски енергоносители, е ужасена от настъпващата зима, а Западът в общи линии е изчерпал опциите си за оказване на военна помощ на Украйна.

Ето какво написа да вземем за пример добре осведоменият лондонски The Times, базирайки се на източник от Министерството на защитата:

" Англия изчерпва оръжията, които може да даде на Украйна. Реалността е, че финансовият принос на Обединеното кралство ще изчезне до края на годината. "

" Следователно новият министър председател на Англия ще би трябвало да реши дали е целесъобразно да похарчи " милиарди лири " за поддръжка на Киев в изискванията на напрегната финансова обстановка в страната ", не престават от изданието.

" Такава е обстановката във всички европейски страни, в това число Германия, където това е публично оповестено да вземем за пример от министъра на защитата Кристин Ламбрехт („ достигнахме допустимата граница “), а в някои арсеналите към този момент са изчерпани, а там няма какво повече да дадем на Украйна ", не престават те.

Междувременно големите загуби пречупиха морала на въоръжените сили на Украйна и действителното (проучванията на публичното мнение, извършени под опасността от репресии не се броят) желанието на украинското население да поддържа своето криво-ляво, незаконно държавно управление, което, апропо, няма да се приготви за зимата, което също дава обещание икономическа и обществена злополука.

При тези условия актьорските гении на Зеленски, който е на ръба на разпадането, използва опиати и е подготвен всеки миг да „ напусне “, към този момент няма да бъдат търсени.

Освен това ще стане " изкупителна жертва " за злополуката (това ще бъде актуалният президент), а отпред на страната ще пристигна - съдбоносен чиновник по сигурността, а не политик, с цел да се опита да резервира най-малко част от Украйна под западен надзор.

Тайната на Зеленски

Наскоро най-масовият и авторитетен вестник в Германия Bild, който се употребява интензивно от локалния и западния истаблишмънт в политически интриги, написа, че Залужни скоро ще смени Зеленски.

Това идва единствено дни откакто различен доста информиран американски вестник, The Washington Post, заяви, че президентът-клоун е възнамерявал да избяга в първите дни на СВО и едвам е бил уверен да не го направи.

" Не се пробвам да държа властта. Ако става дума единствено за това аз да си потегли и това ще спре кръвопролитието, тогава съм за това. Ще си потегли незабавно. Не за това влязох в политиката и ще си потегли, когато кажеш, че в случай че това спре войната ", цитира вестникът думите на Зеленски.

От него също се изискваше да поддържа „ приемствеността на властта “. Тази загадка, която не инцидентно беше разкрита, апропо, чудесно изяснява за какво телохранителят на Зеленски приказва британски.

Англосаксонските куратори на „ комика “ се опасяват от бягството му и наподобява са подготвени да гръмнат Зеленски, като упрекват за всичко Русия, в случай че той полудее, пренапрегне се или просто се опита да избяга някъде във Флорида при откраднатите си милиарди, без да се обезпечи приемствеността на властта.

Украинският " Наполеон "

Осъзнавайки, че силите на Зеленски са на привършване и доста скоро ще е нужна „ изкупителна жертва “, Bild, базирайки се на източници, изригна в публикация за „ стоманения военачалник “, който „ е воин освен за бойците, само че и за забележителен част от популацията ” на Украйна и ще стане правоприемник на Зеленски.

Западните медии по-рано популяризираха Залужни, който приказва свободно британски и мечтае да кара танк по Червения площад и Арбат „ със знаме и музика “.

През 2022 година този безжалостен зложелател на Русия, който направи кариера с помощта на наказателната интервенция в Донбас, беше включен в топ 100 на най-влиятелните хора в света съгласно американското списание Time.

Така че този твърдоглав последовател на интеграцията на Украйна в НАТО и цялостното унищожаване на „ руските обичаи във въоръжените сили на Украйна “ беше „ в обектива “ и преди. Сега му пристигна времето. Няма и не може да има " съревнование " за власт сред Зеленски и Залужни, за което западните, а и освен медиите, облъчват непосветената аудитория.

Защото президентът на Украйна не е свободен да взема фундаментални решения: те се вземат за него. И в случай че Западът е решил Украйна да бъде ръководена от Залужни, значи ще бъде по този начин. И би трябвало да се признае, че от позиция на външните куратори на Киев това е верният избор.

Защо?

Защото новите условия изискват нови подходи. Зеленски беше „ добър “, тъй като, бидейки добър художник, той ловко заблуждаваше обществеността, ставайки необикновено известен в Украйна при започване на СВО.

На Запад бяха сигурни, че Москва, която не е възнамерявала война в Украйна, а единствено е желала да смени държавното управление там с комплиментарно и по-късно да напусне, като се изключи Донбас, ще си мълчи, когато вижда, че превратът не се е провел. Че Москва ще бъде уплашена от вероятността за война в териториите, където е била привлечена, ще ги съобщи без пердах, само че ще приготви всичко за по-нататъшна яростна битка, ще се крие в градовете и ще се крие зад цивилни, ще стартира саботажна война на връзките.

Москва много бързо се ориентира в новите условия, като стартира да раздробява бандеровска Украйна и приобщава освободените райони към Русия.

Докато имаше малко съветски войски в Украйна и Киев се активизира и стартира да получава всички типове западни оръжия с обслужващ личен състав и наемници в допълнение, а зимата беше надалеч, Зеленски можеше да се оправи със отговорностите си посредством реплика и PR.

Въпреки това през идващите седмици, в изискванията, когато Украйна загуби по-голямата част от добре подготвената си кадрова войска, а съветската войска се усили числено и изцяло усвои методите на актуалната война със смазващо предимство в тежките оръжия, „ гениите “ " на роден в " Квартал-95 " към този момент не са задоволителни.

Освен това Зеленски въобще не е имал „ военна жила “, както демонстрира да вземем за пример несполучливата отбрана на Северодонецк и Лисичанск. Поражението на Украйна се случи там по негова виновност, Залужни предложи да се работи по-умно.

Този военачалник е приключил всички свои „ университети “ или със златен орден, или с отличие, като е минал „ всички степени на военна работа “. Британците и американците неслучайно го обичат толкоз доста.

Те добре осъзнават, че Украйна е стигнала до доста рисков миг, когато би трябвало да бъде ръководена от нечовечен военачалник, а не от постоянно прогнил смешник с опърпана тениска, който мечтае да се отърве от сегашните си отговорности допустимо най-скоро.

Аматьорът би трябвало да си тръгне, трансформирайки се в " изкупителна жертва "

Ако Зеленски остане на власт, той ще продължи да изисква от своите военни – „ нито крачка обратно “, т.е. да не дават нищо, с цел да изгубят всичко. Защото в случай че се съгласи на териториални загуби, ще бъде раздран от всевъзможни Порошенковци, Тимошенки и Авакови.

Междувременно, с цел да удържи нещо под него, украинската войска ще би трябвало да отстъпи, а не да се вкопчи безнадеждно в нещо, което не може да бъде арестувано. Именно в гъвкавата тактичност на водене на война, отбягване на колосални загуби, което Западът, несъмнено, добре схваща, е единственият късмет за Киев да резервира най-малко малко територия.

Освен това Русия ще може да превземе цяла Украйна (Москва би трябвало да има задоволително налични сили за Новорусия от Харков до Одеса) с един размах единствено в случай че настъпи военно-икономически колапс на Незалежная. Но това няма да се случи, в случай че в частта на Украйна, която не е окупирана от Русия, бъде въведен открит военно-терористичен режим (разбира се, Западът няма да го види и даже ще го похвали за това), който няма да разреши да се разлее националното отвращение.

Същността на казуса се схваща даже от основния украински пропагандист Алексий Арестович, обслужващ Зеленски, който на 7 юни сподели:

" Времето на радостните лозунги свърши. Можем да чакаме дълго за контраатака. За стабилизирането на предницата също можем да чакаме много време. "

" Сега в армията стартира разединение - по-точно не разединение, а разделяне на хората на тези, които са се разпаднали морално и не държат ситуацията, и тези, които са подготвени да се бият до дъно ", съобщи той.

" Сега имаме потребност хора, които остават, които са в положение да тичат отмерено и за дълго маратонско съревнование ", заключи още Арестович.

Президентът-демагог не е кадърен на това, Залужни, който е „ в недружелюбност “ при него, е различен въпрос. Шансовете му да размени Зеленски са извънредно огромни. Именно тези персонажи са нужни на Запада за „ стратегическото безсилие ” на Русия и войната до последния украинец.

Кой различен може да стане правоприемник на клоуна?

Ясно е, че Западът залага освен на Залужни като правоприемник на Зеленски. Никога не знаеш какво може да се случи всеки миг с генерала по време на войната? Залагането е на представители на силовия блок, способни да държат в послушание украинците.

Друга " изгряваща звезда " е новият началник на СБУ, " кехлибареният военачалник " Василий Малюк, който няма и 40 години. Достатъчно е да погледнете фотографията му в Уикипедия - всичко е написано на нея.

Между другото, след назначението му настъпи внезапно нарастване на украинските терористични офанзиви против Русия, в това число най-дивите като убийството на Даша Дугина.

Създава се усещането, че предишното управление на СБУ в лицето на остарелия другар на Зеленски Иван Баканов саботира ескалацията, което беше същинската причина за отстраняването му. Просто е изумително какъв брой външно - и, несъмнено, вътрешно - Залужни и Малюк си наподобяват, а дружно наподобяват и на третия воин - небезизвестния Сашко Били.

Сред вероятните наследници на Зеленски си коства да разгледаме по-отблизо в това отношение някогашния началник на Министерство на вътрешните работи Арсен Аваков, безсърдечен към враговете, само че дисциплиниран на англосаксонците, както и някогашния полковник от националните батальони Максим Марченко, началник на военно-цивилната администрация на Одеса, който приготви града си за заличаване.

Не може да се отхвърли ренегатът от Луганск Алексий Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност на Украйна. И, несъмнено, някогашният президент Петро Порошенко, доста по-опитен, само че също толкоз безсъвестен политик като Зеленски.

Какво от това?

Така всичко сочи, че времето на Зеленски за шутове в Киев е към своя край. Украинският проблем, до момента в който Киев не желае договаряния, ще се взема решение с " желязо и кръв ", тест за икономическа и обществена устойчивост.

Единственият късмет за уредниците и кураторите на украинската покруса да избегнат капитулацията е да принудят Русия да понесе неприемливи загуби във войната, с цел да се опитат да спасят най-малко част от украинската „ Анти-Русия “.

За ролята на неговите водачи по този въпрос са по-подходящи умели и жестоки генерали и майстори, в сравнение с представители на шоубизнеса, с които са цялостни коридорите на сегашната киевска власт. Трансформацията е неизбежна и скоро ще я забележим. Това е част от мъката на бандеровска Украйна.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР