В Украйна се разби изтребител от четвърто поколение Су-27УБ. Това

...
В Украйна се разби изтребител от четвърто поколение Су-27УБ. Това
Коментари Харесай

Су-27 се разби в Украйна, загина американец

В Украйна се разруши изтребител от четвърто потомство Су-27УБ. Това оповестиха във Facebook от Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна, предават водещите украински медии.

" Днес, към 17:00 часа в региона на село Уланов (между обитаемоте пунктове Бердичев и Хмелник) в хода на изпълняването на учебно-боен полет падна аероплан Су-27 ", се споделя в известието. По информация на издирвателно-спасителната група, на мястото на рухването са открити телата на двама водачи - военнослужещ на Военновъздушни сили на Украйна и военнослужещ на Военновъздушни сили на Националната армия на Съединени американски щати.

В момента във Виницка област, където е протичал полета на падналия Су-27, се организират интернационалните учения Clear Sky 2018 (Чисто небе - 2018), в които вземат участие девет страни, осем от които членки на НАТО.

На 12 октомври двуместен учебно-тренировъчен изтребител от четвърто потомство на Военновъздушни сили на Съединени американски щати F-15D Eagle, изпълняващ полети в границите на Clear Sky 2018, кацна спешно в авиобазата Староконстантиново в Украйна.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР