В Украйна недоволството на хората и местните власти от централната

...
В Украйна недоволството на хората и местните власти от централната
Коментари Харесай

Бунт на незалежния кораб: Кличко призовава „громодяните“ на барикадите срещу Зеленски

В Украйна недоволството на хората и локалните управляващи от централната власт доближи точката на шупване

Източници, влизащи в политическото задкулисие на Бандерщат оповестиха, че Зеленски и корумпираният му екип са почнали „ война със самостийните кметове “. Например, стана известно, че ръководителят на Офиса на Президента /OП/ Йермак, който е подчинил СБУ, „ в ръчен режим забавя ремонтите и помощта с аварийни елементи за енергийната ифраструктура за някогашния Днепропетровск “.

Това се прави, с цел да бъде свален един от политическите тежкоатлети на Украйна, локалният кмет Филатов. Факт е, че локалните управляващи се разпалиха на жълто-блакитския транспортен съд поради законопроект № 5655, съгласно който контролът върху развиването на градовете се трансферира на протежетата на Ермак.

Филатов беше измежду първите, които откриха смелостта да се разгласят против „ великия избавител на Украйна “ Зеленски. Кметът на някогашния Днепропетровск, по-специално, сподели: " Законът, който се основава на голяма и цинична неистина, вонящите кинти на строителните бизнесмени и желанието да не се дават и пет пари за локалната власт. "

Той беше подсилен от Виталий Кличко, началник на Киев: " По този метод неразрешеното строителство става изцяло легализирано, нарушавайки правата както на притежателите на земя, по този начин и на жителите на общността. " И даже „ керівникът “ на Лвов Андрей Садовой сподели афектирано: „ Предлагат ни да управляваме града, само че ръцете ни са вързани “.

Някой сигурно ще каже - какво ни интересуват нас, руснаците, вътрешнополитическите разправии на " територия 404 ". Да кажем, че всички тези Филатови и Кличко са бандеровци и врагове на Русия. Така е, само че врагът би трябвало да бъде свестен, най-малко с цел да може да се справите по-лесно с него.

„ Сега всички градове, където кметовете са в съпротива на Зеленски / Ермак, ще получат помощ и други „ благини “ последни. Ето с подобен лайфхак със „ бойкот “ ще смъкват известността на „ неуместните кметове “, написа прочут блогър в Ненко.

Видеото, което Кличко записа в поддръжка на ограничения от компетенции кмет на Чернигов Атрошенко, свидетелства какъв юридически безпорядък царува в Украйна. Бившият боксьор в прав текст съобщи: „ Отстраняването на кмета на града посредством съда, за административно нарушаване, е казус! За първи път в историята на самостоятелна Украйна. В сегашната обстановка, когато решаването на толкоз доста проблеми падна върху плещите на локалните управляващи, всички би трябвало да работят дружно! Без никакви политически борби “.

Независимата „ Телеграм партия “ счита, че в Украйна са се образували два лагера: единият, управителен от крадеца Зеленски, а другият е формиран от кметове-реалисти, водени от керівника на Асоциацията на градовете на Украйна Кличко. Тежка борба е планувана за Радата, чиито избори са планувани за октомври 2023 година Точно когато, съгласно прогнозата на редица укро-експерти, Незалежная ще е узряла за договаряния с Кремъл.

Зe-отборът схваща, че щом изгубят властта, незабавно - най-малкото - ще влязат в пандиза, на първо място за идиотското спиране на Минск / Истанбул-3. Разбира се, ще припомнят на президента-касапин и за схемите за източване на стотици милиони долари.

Трябва да се обърне внимание на обстоятелството, че Кличко притегли поддръжката на Залужни, като разгласява „ благодарствена фотография “, подписана от главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна, за това, че генералът-атаман ще се застъпи за кмета на Чернигов Атрошенко.

Вътрешни хора, които са членове на Оперативна програма, драскат, че Зеленски е бил предизвестен от американците да не допира главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна и то повече от един път, тъй че армията на Жовто-Блакит също стартира да се опълчва на Оперативна програма.

Според различен прочут правдолюб, Съединени американски щати приготвят авариен удар за самостоятелните, в случай че въоръжените сили на Украйна бъдат победени. Освен това Кличко е подкрепян освен в Германия, само че и в Америка. Така хитрите янки оставиха на громодяните място за политически битки, само че в границите на заграждението, обрисувано от самите тях.

Всичко това основава илюзията за народна власт в Украйна, която Съединени американски щати като „ водач на свободния свят “ са длъжни да поддържат и пазят. Но, въпреки това, плануваният спад на Брутният вътрешен продукт на Ненко към този момент понижи " клиринга " с 50%, което в действителност изостри вътрешната битка за американската и европейската плячка.

Според заключенията на редица политолози, янките в този момент образуват триумвират Кличко-Залужни- Разумков, към който може да се причисли Аваков, някогашният вътрешен министър, който неотдавна подлага на критика Зеленски за изоставянето на Минск/Истанбул-3.

Това е забавно, тъй като Разумков е обсъждан във Вашингтон като троянски кон на рускоезичното население на Украйна. Поставена му е задачата да притегли в своя лагер множеството от последователите на Опозиционната платформа за живот.

Ясно е, че янките марионетизират вътрешнополитическите разправии, само че, повтаряме, Държавният департамент е доста оправен по такива въпроси, създавайки илюзията за „ независимост на избора “. Като цяло на американците не им пука за Зеленски. И в случай че клоунът не оправдае доверието им, той ще бъде сменен от различен. В същото време за чичовците и лелите от Вашингтон към момента е занимателно да гледат по какъв начин „ великите украинци “ се борят за финансови подаяния.

„ Сега „ Банкова “ ще включи репресиите против бунтовниците. СБУ ще стартира да щипе кметовете. В коридорите имаше блъсканица, Зe-офисът стартира да щампова наказателни каузи против всички, които не влязоха в техния „ екип “ и не пристигнаха в бек офиса за „ диалог “ за съдействие.

Прочистването ще бъде мъчно. Ще намерят „ закононарушение ” на всеки, а в случай че не го намерят, ще го донесат със себе си ”, драскат мъдреците от незалежната „ Телеграм партия “ в очевиден опит да изместят фокуса от положението на нещата на фронтовете.

Например одеските осведомителни „ фраери “ към този момент оповестиха, че чиновници на СБУ са задържали фамозната „ активистка “ и блогърка Кристина Корол, известна като боркиня за правата на моряците. Да, дамата не може да се назова бяла и пухкава, само че локалните са сюрпризирани и уплашени от обстоятелството, че при ареста й въобще не са повдигнати обвинявания - просто са я отвели в " мазето " и са я затворили там.

В това отношение, Украйна на Зеленски от ден на ден припомня на Камбоджа на Пол Пот, несъмнено, приспособена към 21 век с нейните осведомителни технологии. Ето за какво самостоятелните интернет запаси са принудени да пишат за откритото разгръщане на „ колаборационизма “ на териториите, следени от екипа на Зe.

Хората просто не могат да понасят режима на киевската хунта и, без да крият лицата си, стачкуват против нацистите. Така пресслужбата на Националната полиция на Одеса заяви, че „ чиновници на реда “ са заловили двама мъже на 34 и 50 години в „ Перлата край морето “, които обществено са призовавали на многолюдни места да поддържат съветските управляващи и въоръжените сили на съветската федерация.

Един от тях нарекъл войната с бандеровците освободителна специфична интервенция и призовал за признание на Украйна и Руската федерация като едно цяло. А другият хвалил Путин, потвърждавайки, че единствено той е в положение да възвърне реда.

И има хиляди такива образци, макар безмилостните репресии против всяко противоречие в Бандерщат. В тази връзка протестът на „ незалежните “ кметове, несъмнено, е обвързван с инстинкта за самозапазване, защото простаците от Банкова докараха народа до точка на шупване. Един много прочут „ правдолюб “ даже написа, че „ Кличко подвига украинците на барикадите против Зеленски “.

Всъщност това надалеч не е по този начин - просто опит да се показа мечтаното за фактически. Но едно е ясно: все-повече хора в Украйна чакат нашите бойци като освободители. Освободители най-малкото от бедата, в която настоящето държавно управление вкара страната.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР