В UFC 239 Хорхе Масвидал “помете” Бен Аскрен с ужасяващ

...
В UFC 239 Хорхе Масвидал “помете” Бен Аскрен с ужасяващ
Коментари Харесай

Камару Усман не очаква Хорхе Масвидал да получи двубой за титлата

В UFC 239 Хорхе Масвидал “помете” Бен Аскрен с отблъскващ нокаут. Двубоят продължи 5 секунди и доста от почитателите си задаваха въпроса дали няма спечелилият да има правото да се бие против Усман за купата в полу-средната дивизия на организацията.

Поради напрегнатите условия сред Аскрен и Усман, първенецът се зарадва на завършъка от борбата:

“Беше ужасно, беше необикновено! Хорхе работи дълго време” сподели Усман пред спортни медии. " Радвам се да го видя да пробива и в този момент стартира да получава известно самопризнание. "

Въпреки, че Хорхе Масвидал победи Бен Аскрен по безапелационен метод, Камару Усман не е сигурен дали това го класира за пердах за златния пояс. Той знае, че Масвидал може да е по-популярен отвсякога, само че загатва, че към момента желае да се бие с Колби Ковингтън. Той споделя, че почитателите би трябвало да си напомнят, че Хорхе има единствено два следващи дуела, които са приключили с победа за него.

“Забавете за мач за купата с Масвидал. Чуйте, това не зависи от мен, това зависи от компанията. Работата ми е да се приготвя за тези, които ми дадат като съперници. Така че, не ме интересува кой слагат пред мен дали е Хорхе Масвидал или Колби, Тайрън Уудли или Сантиаго Понзинибио. Нямам нищо срещу, не ми пука. Както споделих, че не зависи от мен, зависи от компанията.”

Понастоящем Камару Усман е с контузия, само че съобщи, че се стреми към завръщане до края на годината в UFC 244 в Медисън Скуеър Гардън. Кой ще се бие против първенеца не се знае, само че той ясно демонстрира, че с изключение на Хорхе Масвидал има задоволително почтени противници.

Смятате ли, че Хорхе Масвидал направи задоволително, с цел да се бие за купата против Камару Усман, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР