В уеб-пространството се появиха нови подробности за флагманските смартфони Huawei

...
В уеб-пространството се появиха нови подробности за флагманските смартфони Huawei
Коментари Харесай

Изтекоха техническите характеристики на флагманите Huawei P30 и P30 Pro

В уеб-пространството се появиха нови детайлности за флагманските смарт телефони Huawei P30 и P30 Pro. Популярният уеб портал GizmoChina разгласява информация от тестванията на инженерните екземпляри на новите смарт телефони.



Според тази информация, Huawei P30 и P30 Pro ще имат OLED екрани с капкообразен отвор за предната камера и повишен размер на диагонала на екрана. Смартфоните ще имат надлежно 6,1 и 6,5-инчови екрани. И в двата телефона, скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде интегриран в екрана на екрана. P30 ще има плосък екран, а P30 Pro – леко закривен.

Основната камера на Huawei P30 ще бъде тройна с главен фотосензор Sony IMX600. Според тези данни, моделът Huawei P30 Pro ще има четворна съществена камера, включваща перископен модул, осигуряващ по-качествено оптично нарастване – това е 38 МР датчик Sony IMX607.



Телефоните ще се базират на фирмената система върху чипа Kirin 980. P30 ще разполага с 8 GB оперативна памет, а P30 Pro ще има 12 GB RAM. Зарядното на смарт телефоните ще е с 22,5 W мощ. Няма да има общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо. Устройствата ще работят под ръководството на операционната система Android 9 Pie с фирмения потребителски интерфейс EMUI 9.1. За цените информация към момента няма.

Официалното показване на флагманите Huawei P30 и P30 Pro се чака през месец март тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР