В уеб пространството се появиха два официални и качествени рендера

...
В уеб пространството се появиха два официални и качествени рендера
Коментари Харесай

Първите официални изображения на Samsung Galaxy Fold няколко часа преди анонса

В уеб пространството се появиха два публични и качествени рендера на първия сгъваем смарт телефон на Samsung със сгъваем и еластичен екран.

Първото изображение демонстрира главния екран на Samsung Galaxy Fold . Вижда се, че с помощта на гъвкавата поставка и специфичния шарнир, мобилното устройство може да се сгъва по средата. Смартфонът се сгъва по подобен метод, че дисплеят остава от вътрешната страна.

Вторият рендер демонстрира значителен объл разрез в горния десен ъгъл на дясната част на екрана. Няма изображения на устройството в прегънат тип, само че всичко ще стане ясно единствено след няколко часа.

В края на предходната година бе показан първообраз на Galaxy Fold. Това устройство в разгънат тип има 7,3-инчов екран с резолюция 2152х1536 пиксела. Прототипът имаше един екран и на противоположната страна с размер на диагонала 4,58 инча и резолюция 1960х840 пиксела.

Според уеб портала Samsungmyhub, смарт телефонът Samsung Galaxy Fold е супер флагман с поддръжката на 5G мобилните мрежи, оборудван с тройна и двойна камера, идентични на употребяваните в Galaxy S10+.

Анонсът на Galaxy S10+ и Galaxy S10 е разгласен за довечера, когато ще започват и предварителните продажби на новите мобилни устройства. Според някои анализатори, цената на Samsung Galaxy Fold ще бъде към $2000 и от този смарт телефон ще бъде създадена единствено една дребна партида.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР