В уеб пространството се появи тест на прототип на смартфон,

...
В уеб пространството се появи тест на прототип на смартфон,
Коментари Харесай

Тестов смартфон със Snapdragon 8 Gen 3 демонстрира 1,77 милиона точки в AnTuTu

В уеб пространството се появи тест на първообраз на смарт телефон, основан въз основата на инженерен пример на системата върху чипа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Устройството е тествано в AnTuTu, а резултатът може да се назова замайващ: 1,77 млн. точки – с над 400 хиляди повече от това, което демонстрират сегашните флагмани основани на SoC Snapdragon 8 Gen 2.

Като се има поради, че смарт телефонът е тестван като инженерен пример, а самата платформа към момента не е финализирана, продуктивността на флагманите от серията Snapdragon 8 Gen 3 може да се окаже още по-добра.

Да си напомним, че прочут осведомител на Digital Chat Station по-рано заяви, че тестов образец на смарт телефон, основан на Qualcomm SM8650 (това е каталожният номер на Snapdragon 8 Gen 3), реализира 2200 точки в еднонишковия тест Geekbench 6 и 7000 точки в многонишковия. За съпоставяне, Apple A16 реализира 2500 и 6200 точки в същите проби, а Snapdragon 8 Gen 2 – 2000 и 5500 точки.

Събитието Snapdragon Technology Summit 2023, на което Qualcomm обичайно показва своите SoC от най-голям клас, е оповестено за 24 октомври. На този ден компанията се чака да се показа Snapdragon 8 Gen 3, като първите модели, основани на него, ще дебютират през ноември. Според пазарните анализатори първите смарт телефони с новия чипще бъдат Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Pro.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР