В училището по европейски езици в Русе Свети Константин-Кирил Философ

...
В училището по европейски езици в Русе Свети Константин-Кирил Философ
Коментари Харесай

Модерен чуждоезиков център откриха в Русе

В учебното заведение по европейски езици в Русе " Свети Константин-Кирил Философ " беше открит съвременен чуждоезиков център. Проектът е финансиран от Фондация " Америка за България " в състезанието " Училище на бъдещето " за промяна на образователната среда и потребление на модерни просветителни способи и технологии в образователния развой.

Обновен е напълно четвъртият етаж на учебното заведение, като 5 класни стаи са превърнати в стаи за чуждоезиково образование. Центърът разрешава да се развиват интегрално и интерактивно образование, да се употребяват дейно цифрови технологии в образователния развой, като 150 000 лева е финансовата помощ от фондация " Америка за България ".

На откриването участваха представители на фондация " Америка за България ", Ирена Петрова - шеф дирекция " Култура и обучение " в Община Русе, представители на РУО, на районно управление (на МВР) " Ангел Кънчев ", шефове от русенски учебни заведения, преподаватели и възпитаници.

Г-жа Ирена Петрова връчи приветствен адрес от името на кмета на Община Русе господин Пламен Стоилов на шефа на СУЕЕ госпожа Добромира Николова и пожела на управлението на учебното заведение да продължава да влага сила и непримиримост в начинанията си за развиването на русенските възпитаници.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР