В участъците на магистралите, които са в ремонт, е позволено

...
В участъците на магистралите, които са в ремонт, е позволено
Коментари Харесай

Пътна полиция: Когато магистралата е в ремонт, е позволено да се кара в аварийната лента

В секторите на автомагистралите, които са в ремонт, е разрешено да се кара в спешната лента, с цел да се облекчи трафикът, сподели през днешния ден пред публицисти в София контрольор Илия Георгиев от " Пътна полиция ".
Той добави, че шофирането по тази част от платното отвън местата с ремонт се глоби с взимане на книжката за 3 месеца и санкция от 1000 лв.. При наново нарушаване санкцията е 4000 лв., а свидетелството се лишава за половин година.
Инспектор Георгиев сподели, че през днешния ден по пътищата се организира полицейска интервенция, като контролът е ориентиран главно върху шофирането след приложимост на алкохол и опиати, карането без брошура, съществуването на застраховка и така нататък Според представителя на " Пътна полиция " натоварването на трафика ще стартира последователно да се усилва следобяд и вечерта.
Данните от случаите през почивните дни досега сочат, че са починали трима души – мотоциклетист, лидер и пешеходец. Инспектор Илия Георгиев прикани водачите да са толерантни, да съблюдават отдалеченост, да са търпеливи и да не правят рисковани изпреварвания.
От " Пътна полиция " и Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че са създали нужната организация, с цел да се облекчи напредването до столицата и огромните градове в края на трите почивни дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР