В тях е пребивавал Северин Красимиров, който бе арестуван в

...
В тях е пребивавал Северин Красимиров, който бе арестуван в
Коментари Харесай

В Момента: Бойко Борисов С Много Важно Съобщение За Извънредната Ситуация В Страната!

В тях е обитавал Северин Красимиров, който бе задържан в Германия за убийството на 30-годишната Виктория Маринова. Те минали около къщите и форсирали машините, което тормозило жителите на квартала. 40-годишен мъж от " Тракцията " беше блъснат от мотор и откаран в русенската болница, заяви Дарик.

Атанасов изясни, че в двата квартала и през днешния ден ще продължи наличието на полицейски патрули и чиновници на жандармерията. Той сподели още, че са подхванати всички дейности за запазване на публичния ред. Към момента няма арестувани хора.

Взели сме всички ограничения против ескалация на напрежение в Русе, разяснява министър председателят Бойко Борисов в отговор на журналистически въпрос в Народното събрание. Всеки ден има закононарушения, които правят и българи, и роми, уточни министър-председателят и сподели, че не е обезпокоен от ескалация на напрежение в Русе.

Той прикани да не се нагнетява напрежението.

Жандармерията е в Русе. Министърът на вътрешните работи Младен Маринов ми рапортува, че е взел всички ограничения да не се получи, каквото и да било, означи Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР