В Twitter и Reddit започнаха да се увеличават жалбите на

...
В Twitter и Reddit започнаха да се увеличават жалбите на
Коментари Харесай

Оплаквания от изчезнали файлове след инсталирането на October 2018 Update

В Twitter и Reddit започнаха да се усилват жалбите на потребителите, конфигурирали Windows 10 October 2018 Update. Хората не могат да схванат, къде са техните файлове. Малко по-късно се появи информация, че файловете изчезват най-вече от компютрите с процесори на Intel от шесто потомство и нагоре.

Изчезват файловете от досиетата за запазване на документи, музика, фотоси и видеа. Има и известия, че след обновяването не се виждат някои дискови дялове.

Много консуматори ревизираха досието Windows.old, в която се основава аварийно копие на предходната версия на Windows. Но изгубените файлове не са там, а връщането до April 2018 Update не оказва помощ и не възвръща документите, музиката и фотосите.

Засега не е известно, какъв брой консуматори са потърпевши и към този момент са с празни персонални папки. Съвсем разумно, потребителите, конфигурирали всичко от нулата, нямат сходни проблеми. Но постовете в Reddit и Twitter стават все по-злобни.

Баналният извод от тази история е, че би трябвало да се вършат архиви. Може да се употребява електронен облак или външен диск. Още повече, че към сегашен ден цената на дисковото пространство не е висока. А в случай че желанието да се види какво ново носи огромният ъпдейт, наподобява по-добре е всичко да се конфигурира отначало, а документите и файловете да се върнат от списък.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР