В Twitter акаунта на шефа на Xbox се появи една

...
В Twitter акаунта на шефа на Xbox се появи една
Коментари Харесай

Подготвя ли се Microsoft да пусне нова конзола за облачни игри?

В Twitter акаунта на шефа на Xbox се появи една доста любопитна фотография. На нея погледите на почитателите съзряха това, което толкоз дълго чакаха от компанията.

Говорим за малко устройство, с което потребителите ще могат да играят Xbox игри, без да се постанова да купуват и започват подпора на Microsoft.

В същото време устройството „ светна “ инцидентно, по време на поздравленията на Фил Спенсър към серията Fallout за нейната 25-та годишнина.

Топ мениджърът на Microsoft съзнателно или не сподели иновационно устройство, което ви разрешава да стартирате Xbox игри без самата подпора.

Притурката ще работи на правилото на Chromecast от Гугъл - ще е належащо да се свържете с тв приемника, след което да се свържете с интернет.

След това неназованото устройство ще може да започва игри от Xbox с помощта на облачната услуга за игри Xbox Cloud Gaming.

Външно новостта наподобява на Xbox Series S. Можем да предположим, че новото устройство на компанията ще бъде сравнимо с дасегашния контролер на Microsoft по мащаб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР