В ТВ средите у нас се говори, че Ани Цолова

...
В ТВ средите у нас се говори, че Ани Цолова
Коментари Харесай

Ани Цолова търси работа в конкурентна телевизия, иска космически пари

В ТВ средите у нас се приказва, че Ани Цолова чука на вратата на старите си работодатели от БТВ, с цел да си откри нова работа в малкия екран. Опитът ѝ да се завърне обаче не бил сполучлив.

Цолова е имала персонална среща със мощния човек в малкия екран Флориан Скала, само че е сложила неизпълними финансови условия. Според осведомени със обстановката ходът на Ани е бил по-скоро ориентиран към актуалните ѝ работодатели в Нова, твърди "Таблоид " без да се базира на съответен източник. Тя е желала да изправи двата медийни колоса още повече един против различен.

Амбициозната брюнетка просто се опитвала да вдигне цената си и да подсети своите шефове, че е извънредно време да я върнат на екран, както сякаш ѝ бяха дали обещание още през лятото. Не е ясно какви искания е изявила към Скала Цолова, само че се носят клюки, че става въпрос за месечно заплащане от порядъка на 10 000 лв..

Това може и да е дало резултат, тъй като на територията на Нова тв настойчиво се приказва, че дълго чаканото ѝ „ лайфстайл” предаване в последна сметка ще започва от идващия ефирен сезон. То обаче май още веднъж ще бъде публицистично ток шоу и няма да има нищо общо със светската тема.

Предаването на Цолова се готви да размени в програмната скица „ Комбина” на Лора Крумова и Галя Щърбева. Предаването на двете дами се излъчваше в неделния следобяд по същото време като „ 120 минути” на Светльо Иванов по bTV.

Темата за Цолова не се коментирала доста в Нова телевизия, защото сътрудниците ѝ не знаят какво тъкмо се случва с нея. Тези, които допускат къде се крие истината, избират да си мълчат, защото им е подредено от управлението да си държат езика зад зъбите. Официално от медията настояват, че Цолова към момента се води техен чиновник. След свалянето си от ефир пък Ани се покри в триетажната си къща в баровския квартал „ Драгалевци”, за чийто градеж прокуратурата ревизира приходите на нея и на брачна половинка ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР