В Тутракан, 21-годишна е засечена да управлява лек автомобил Шевролет“

...
В Тутракан, 21-годишна е засечена да управлява лек автомобил Шевролет“
Коментари Харесай

В Дулово и Тутракан заловени трима пияни шофьори. Единият - с 3,5 промила.

В Тутракан, 21-годишна е засечена да ръководи лек автомобил „ Шевролет “ с 1.84 промила алкохолно наличие в издишания въздух. Тя била спряна за инспекция от полицейски чиновници на 15 август, към 08:00 часа, по ул. „ Александър Стамболийски “ и тествана с дрегер. Жената е дала кръвна проба, арестувана е за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

На 15 август, към 21:00 часа, в дуловското село Руйно 37-годишен с лек автомобил „ Сеат “ без регистрационни табели позволил пътнотранспортно произшествие, удряйки се в паркиран автомобил. Пристигналите на мястото служители на реда го тествали с дрегер, който отчел 3.50 промила. Мъжът е дал кръвна проба, арестуван е за период до 24 часа, а автомобилът му е конфискуван.

Три часа след среднощ на 16 август, в региона на същото село пътни служители на реда спрели 28-годишен с лек автомобил „ БМВ “. Алкохолната му проба с дрегер отчела 1.25 промила. Мъжът е отказал да даде кръвна проба и е арестуван за период до 24 часа, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР