В Турция беше много добре всичко в болницата - отношението,

...
В Турция беше много добре всичко в болницата - отношението,
Коментари Харесай

Ето Какво Се Случва Между Дивна И Кристин След Адската Катастрофа

" В Турция беше доста добре всичко в болничното заведение - отношението, чистотата, усмивките - просто страховит екип. Много добре се погрижиха за мен. Вливаха ми кръв, всичко беше чисто и стерилно, това го нямаше в родната болница. Сутрин сестрата влизаше, слагаше ръкавици и тогава правеше каквото и да е. Тук не беше по този начин. Бях привикнала към обезболяващите и бях желала повече и повече дози. В Турция се хванаха за главите, като схванаха какво съм пила. Аз се бях пристрастила към обезболяващите. Като по часовник ревах в 8 сутринта за тях. Бях станала като наркоман ", признава Илиева. " Вече 3 седмици не пия обезболяващи. След рехабилитация ме боли повече. На този стадий съм с костна зараза, която ми беше основана в нашата болница. Правя към този момент дребни стъпки в проходилка. Имам доста белези. Цялото ми бедро е в белези. С моята специалност няма по какъв начин да съм в такова положение. Все още не съм ги възприела. Гадно ми е. В моята работа един дребен белег пречи, само че това в този момент ще ме направи по-силна ", добави Кристин.

" Все още рева и ми е тежко. Простила съм на Дивна, знам, че не го е направила преднамерено. Чувахме се с случилото се. Бяхме близки преди случая. Сега не ми се разясняват връзките ни. Тежко ми е да приказвам за това. Намерих сили да простя, доста я обичам и се надявам тя да бъде добре. Може би е обикновено едно другарство към този момент да не е същото след нещо такова. Това се случва, можеше и аз да съм зад кормилото. Можех да не съм в тази кола. Можех да съм в София, да не се прибирам с нея. Ако не беше с нея, можеше да е с различен. Това е ориста ми. Няма нищо инцидентно. Всяко нещо се случва с причина. Това ще ме направи по-силна и по-добра ", счита моделът.

" Няколко пъти бях в сериозно положение и можех да умря. От костната зараза 1 на 5 индивида оцелява. Всеки, който огледа рентген, споделя, че кракът ми към този момент е страховит. Имах паник-атаки. Бяха много тежки, не можех да си поема въздух, мислех си, че загивам. Срещам се с психолог, той доста ми оказва помощ. Стискам зъби. Трябва да си мощен, в случай че искаш да се оправиш, а аз желая да се оправя. Искам да прегръщам брат си и сестра си. Не мога да предам всички хора, които са до мен. Летях към този момент със аероплан, возих се и с кола. Искам да се оправя и да изкарам брошура. Вече съм доста по-внимателна, като се возя в автомобил, държа всички да са с колани ", усмихнато добави Илиева и приключи: " Мечтая си да се възстановя изцяло и като видя 22:22 на часовника, постоянно си поисквам да се възстановя. Аз съм суеверна. Боря се за тази фантазия, желая да веселя света и да станем по-добри. "
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР