В цялата страна текат обиски в складовете на фирмата получател

...
В цялата страна текат обиски в складовете на фирмата получател
Коментари Харесай

Обиски в складовете на фирмата с кокаина

В цялата страна текат обиски в складовете на компанията адресат на бананите с кокаин от Еквадор, заяви Българска национална телевизия. 76 кг опиат бяха открити в кашони в склад в Бургас. Проверяват се три бази на компанията в София, една във Варна и една в Пловдив. Причината е, че част от бананите, които са получени с транспортен съд на пристанище Бургас в края на юли, към този момент са изпратени към тези бази. Проверява се дали в тези количества няма също укрит кокаин.

Започнала е и взаимна работа с италианската работа за следствие на наркотрафика, с цел да се открият всички условия към претоварването на бананите на едно от южните италиански пристанища, съгласно наша информация.

Съвместна работа има и с румънските служби, защото част от бананите е трябвало да бъдат доставени до Румъния. Съмненията са, че получателят на кокаина е или получател в Румъния, или пък става въпрос за интернационална незаконна група.

Започва работа и с управляващите в Еквадор, откъдето е доставката на тези банани, с цел да се събере информация кой би могъл да е изпращачът на кокаина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР