В цяла Европа държавите затварят въздушните си пространства, затова, когато

...
В цяла Европа държавите затварят въздушните си пространства, затова, когато
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Много е важно прибиращите се да се възползват от всяка отворена опция

В цяла Европа страните затварят въздушните си пространства, по тази причина, когато има отворена алтернатива, е доста значимо хората да се възползват хората от отворените варианти – единствено след няколко часа този вид не е настоящ. Това акцентира в специфичното студио на bTV зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев.

По отношение на огромната българска група в Малта, той изясни, че 16 души са удостоверили, че ще летят до Солун преди затварянето на малтийското небе, като опасенията са те да не бъдат карантинирани в Гърция. Търси се контакт с останалите българи.
Българите, които бяха блокирани сред Австрия и Унгария, към този момент са на границата ни с Румъния Придвижването им се забавя поради множеството документи, които би трябвало да попълнят
Зам.-министърът беше безапелационен, че консулските служби интензивно спомагат както на туристи, по този начин и на превозвачи, блокирани по границите.

„ Българската страна удължава интервала на годност на персоналните документи с 6 месеца, с цел да не изпаднем в обстановка да натоварим консулските служби с банкет на документи или, въпреки това, някой да е на границата и да не може да премине “, съобщи Георг Георгиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР