В цял свят се краде, въпросът е това да става

...
В цял свят се краде, въпросът е това да става
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: В цял свят се краде, въпросът е това да става в прилични рамки

В целия свят се краде, въпросът е това да става в прилични рамки. Ако президентът има сходни сигнали, би трябвало да сезира способените органи. Това съобщи някогашният длъжностен министър председател на България и ръководител на 39-ото Народно заседание проф. Огнян Герджиков  Огнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български правист и политик, длъжностен министър председател, ръководител на 39-то в предаването "Карай напряко " по Нова телевизия.

Бившият длъжностен министър председател призна още, че не му харесва напрежението сред президента и премиера.

"Ние имаме двама мачовци, двама мощни мъже, не, че би трябвало да пеят в хор, само че президентът би трябвало да си наложи да бъде малко по-обединителен като държание ", разяснява Герджиков.

Румен Радев: Ако аз управлявах България, обири нямаше да има

В навечерието на 24 май някогашният длъжностен министър председател не скри болката си, че водещото място на пазара в образованието е довело до доста ниско равнище. "Просто ми е жалост и буйствувам. Гледат на студента, като на касичка ", сподели преподавателят по право по адрес на управленията на университетите ", сподели проф. Герджиков.

Герджиков добави, че наблюдението му е изключително от провинциалните ВУЗ-ове, където управлението не разрешава да се пишат слаби оценки на студентите. "Слаби, полуграмотни, равнището е доста тъжно. Не мога да се побера в кожата си ", изрази усещанията си за студентите.

"Ние имаме потребност от повече страна, страната абдикира от доста места. Не може пазарът да бъде водещ във всичко ", отсече Герджиков, като уточни, че изключително с цялостна мощ това важи за образованието и здравеопазванието.

Огнян Герджиков  Огнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български правист и политик, длъжностен министър председател, ръководител на 39-то призна, че му харесват в последно време дейностите на органите на реда и прокуратурата, и че харесва основния прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във. "Харесва ми. Гледам и това, което прави Цацаров. Това са неща, които за мен имат стойност. Остава и съдът, като стигне до такава степен, да си свърши работата, както би трябвало ", разяснява професорът.

„ Да се ръководи по никакъв начин не е просто. Аз не желая власт ", изрично декларира проф. Герджиков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР