В цял свят почитателите на автомобили започват да изявяват предпочитания

...
В цял свят почитателите на автомобили започват да изявяват предпочитания
Коментари Харесай

6 компактни кросоувъра

В целия свят феновете на коли стартират да изявяват желания към компактни кросоувъри. Избирайки нова кола, те обръщат внимание не на разкоша, а на цената, практичността, качеството и надеждността.

В идващите редове ще обърнем внимание на няколко модела, които ще бъдат запомнени.

1. Toyota RAV4


Компанията Toyota е известна като производител на модерни и надеждни коли. Кросоувърът RAV4 с пет порти се пуска на пазара за поредна година. Сега може да купите неговата версия четвърто потомство.
2. Mazda CX-5


Спортната и стилна Mazda CX-5 е стилен кросоувър с 4-цилиндров мотор с размер от 2,0 до 2,5 литра и 6-степенна автоматизирана скоростна кутия. Автомобилът е много пестелив – разходът в градски условия е 9,8 литра на 100 км, а извънградско – 6,7 литра на 100 км.
3. Jeep Renegade


Това возило се откроява с жесток дизайн. Снабдено е с 4-цилиндрови мотори с турбо или без, в комбиниране с ръчна или автоматизирана скоростна кутия. Харчи 11,2 литра на 100 км в града, а извънградско – 7,6 литра на 100 км.
4. Subaru Forester

Компактният кросоувър Subaru Forester е екипиран с 2,0 и 2,5-литрови атмосферни и турбо мотори, а също по този начин и със задвижване на четирите колела.
5. Honda CR-V


Компактните кросоувъри Honda CR-V пето потомство са снабдени с 1,5-литрови турбодвигатели или 2,4-литрови атмосферни елементи. Харчат 9,4 литра на 100 км в града и 7,1 литра на 100 км извънградско.
6. Nissan Rogue / X-Trail


Компактният кросоувър Nissan Rogue е автомобил, който може да бъде екипиран както с 4-цииндров 1,6-литров мотор, по този начин и с по-мощни 2,0 и 2,5-литрови мотори. Шофьорите имат избор на три трансмисии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР