В цял свят е известно, че отмъщението е ястие, което

...
В цял свят е известно, че отмъщението е ястие, което
Коментари Харесай

Най-отмъстителните женски зодии

В целия свят е известно, че отмъщението е ядене, което се сервира освен студено, само че и пресолено, недопечено или с плесен от горната страна. Ето кои са най-безмилостните дами в зодиака, които не простят нищо на никого, написа Дарик.

Скорпион

Може да ядосате един Скорпион единствено с дишането си. Затова не се тревожете, в случай че вашата фотография, прободена със стрели, виси на стената в дома ѝ. Скорпионът даже не е почнал да си отмъщава. Така че заобиколете го на километър, с цел да се опазите.

Дева

Девата няма да може да заспи, до момента в който не сложи игли в обувките ви, с цел да не се отпускате. А това са единствено цветя. Но отмъщението ѝ може да бъде доста по-ужасно - тя ще популяризира клюки за вас и няма да се срами. Ако не го разберете, тя ще продължава да ви тормози.

Телец

Неочаквано представителките на зодия Телец също са този в лист. Да, на външен тип са сладки и меки котенца, само че, който не ги поздрави заран, не им предложи вино вечер, а спи и хърка, ще види тяхното възмездие. Но по какъв начин да не се сближите с тях, когато са толкоз неустоими?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР