В ЦСКА-София приеха реванша от 1/2-финалите за купата срещу Ботев

...
В ЦСКА-София приеха реванша от 1/2-финалите за купата срещу Ботев
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" се готви да спасява сезона в сряда

В " ЦСКА-София " одобриха реванша от 1/2-финалите за купата против " Ботев " (Пд) като един от най-важните си мачове през сезона. От изхода му в действителност ще зависи и дали тимът ще резервира шансове за продобиване на трофей.

" ЦСКА-София " се нуждае от наложителна победа, откакто загуби с 2:3 в първия мач. Затова и стартира готовност измежду почитателите, като още предишния четвъртък бе оповестено, че входът за всички домашен браншове (А, В и Г) ще е единствено против 6 лева, а деца до 7 година ще влизат гратис. След това пристигна и ново увещание: " Предстои ни поредна значима борба и още веднъж ще имаме потребност от вашата пламенна поддръжка по трибуните... Нека напълним стадиона за реванша от полуфиналите за Купата на България против " Ботев " (Пд). Вземете своя билет и елате на " Армията ". Подкрепете Любослав Пенев и нашите момчета. "

Апелите не са инцидентни - при крах против " Ботев "  тимът на " ЦСКА-София " ще се елементарни с една от двете сложени цели - продобиване на купата. Другата задача - купата, наподобява все по-трудна, откакто водачът " Лудогорец " дръпна с 5 точки задатък. От преместването на " Литекс " от Ловеч в столицата и преименуването му на " ЦСКА-София " тимът няма извоюван трофей вече трети сезон, а това е камък в градината на притежателя на клуба Гриша Ганчев, който даде обещание да върне огромната популярност на ЦСКА.

" Предстои ни значим мач, а при победа в него всички ще влезем в историята на клуба... " Ботев " има положителни състезатели и тим. Трябва да внимаваме за всеки подробност, тъй като детайлите ще решат доста обстановки...  Ако влезем съсредоточени и обръщаме внимание на всички елементи, мисля, че ще излезем спечелили от този мач... Що се отнася до шампионата - то още е отворено и до момента в който имаме късмет, ние ще се борим до дъно. Ние имаме добър тим. Ще използваме всички оръжия, които можем, против тях (б.р. - " Лудогорец " ) и нека най-после да излезем ние спечелили от тази борба. За мен това е едно оспорвано, мъчно състезание. Трябва да внимаваме, тъй като тази година детайлите ще решат шампионата ", заключи през вчерашния ден настроението в отбора бразилецът Евандро.

Треньорът Любослав Пенев има една огромна въпросителна по състава - дали ще се възвърне Тиаго Родригес. Португалецът се контузи при успеха с 2:0 над " Берое " и пропусна първия мач с " Ботев ", както и дербито с " Левски ". След изтърпяно наказване за картон пък разполагаем ще е Жанио Бикел.

Реваншът ще е в сряда от 19 ч. и ще се предава директно по " Диема спорт ". Вчера стана явен и основният рефер - Петър Костадинов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР