В ЦСКА - София могат да се похвалят с добри

...
В ЦСКА - София могат да се похвалят с добри
Коментари Харесай

Радост на Армията: Назон подновява тренировки, лазаретът се изпразни

В ЦСКА - София могат да се похвалят с положителни вести преди подновяването на сезона у нас. След като до неотдавна в лазарета на " алените " имаше няколко футболисти, в този момент към този момент всички са възобновени от своите контузии и ще бъдат разполагаем на Саша Илич за заключителните мачове от сезона.

Последната неприятна вест за " алените " пристигна преди дни от Хаити, откакто нападателят Дюкенс Назон бе повален от тресчица и бе признат по неотложност в болница. Оказа се обаче, че казусът не е бил сериозен и 28-годишният таран бе изписан бързо от лечебното заведение, а от през днешния ден даже се чака да възобнови тренировки с отбора на Саша Илич.
 Приели в болница голмайстора на ЦСКА - София Приели в болница голмайстора на ЦСКА - София
Всички останали национали на ЦСКА - София - Станислав Шопов, Християн Петров, Енех Махмутович, Жираир Шагоян и Амос Юга - се прибраха в София без физически недоволства и ще бъдат разполагаем за дуела с Черно море за Купата на България.

Освен това и Иван Турицов към този момент тренира с главната група, откакто до неотдавна лекуваше травма в коляното. Той към момента не е 100% възобновен и евентуално ще пропусне срещата с " моряците ", с цел да може да е изцяло здрав за дуелите със Славия и Левски в шампионата.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Асен Дончев също имаше проблем в коляното, само че и той към този момент е подготвен за игра и даже влезе като запаса в контролата със Спортист (Своге). Той също към този момент е разполагаем на Саша Илич.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР