В ЦСКА ще решат въпроса с треньорския пост в клуба

...
В ЦСКА ще решат въпроса с треньорския пост в клуба
Коментари Харесай

Интересен вариант за нов треньор пред ЦСКА

В ЦСКА ще решат въпроса с треньорския пост в клуба след дербито с Левски на 21 май, твърди вестник " Тема Спорт ". На " Българска войска " имат любопитен вид за позицията.
От клуба се надяват, че този път ще избегнат повтаряне на обстановката от предходната година. Тогава се разигра много дълга сага с назначението на нов ментор. Тя започва още в средата на май и завърши съвсем месец по-късно.
Клубът организира диалози с няколко треньори, като измежду набелязаните бяха настоящи имена на Балканите като Владан Милоевич, Ненад Лалатович и Чедомир Яневски. ЦСКА беше доста покрай контракт с Лалатович, само че клубът се отхвърли. Сега сърбинът ще приключи втори с Раднички Ниш, като отборът направи доста мощен сезон, отстъпвайки само на Цървена звезда.
Гриша Ганчев призна месеци по-късно, че е имал контакти и с огромни имена в международен проект в лицето на Свен-Горан Ериксон и Феликс Магат, които обаче са отказали. Като алтернатива за " Армията " отпадна Красимир Балъков, който беше измежду обсъжданите експерти през предишното лято.
Други цели бяха полякът Мачей Скоржа и Нестор Ел Маестро, които останаха двата избора на финалната права. В последна сметка назначението получи Ел Маестро, който пое ЦСКА на 7 юни. Точно 8 месеца по-късно обаче се раздели с клуба - на 7 февруари.
Очаква се най-късно на 3 юни (понеделник) армейците да разгласят кой ще е треньор през новия сезон. Стартът на подготовката евентуално ще е на 7 юни (петък), както бе и предходната година. Както в предходните 3 летни лагера, по този начин и в този момент ЦСКА ще пътува до Австрия.
Вижте кой се чака да бъде новият ментор в sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР