В ЦСКА продължава с пълна сила благотворителната кампания, свързана с

...
В ЦСКА продължава с пълна сила благотворителната кампания, свързана с
Коментари Харесай

Благотворителната кампания на ЦСКА продължава с пълна сила

В ЦСКА продължава с цялостна мощ благотворителната акция, обвързвана с Рождество Христово. Ето и формалното известие на " армейския " уебсайт:

" Армейци,

Наближава най-светлият християнски празник - Рождество Христово. Изпращаме една извънредно тежка за всички нас година. Пандемията от ковид промени целия свят и сигурно тази Коледа ще е по-различна от останалите. Ето за какво и нашият коледен клип в този момент ще е по-различен.

Ние в ЦСКА, дружно с нашите правилни последователи постоянно сме били едно огромно и заедно семейство, а фамилията значи грижа, значи реципрочност, значи обич.

Затова сме повече от тим, тъй като и Вие сте повече от почитатели.

В навечерието на Коледа ЦСКА продължава акцията #ПовечеОтОтбор за събиране на средства за закупуване на респираторни апарати за лечебни заведения с дефицит на жизненоважните устройства. Ние не желаеме да се стига до избор чий живот да бъде избавен!

ЦСКА ще подари всички средства, събрани от продажбата на виртуални билети за дербито против безконечния противник Левски.

Стартът на акцията бе подложен сполучливо преди дуела против Рома в Лига Европа. Нека всички помогнем за събиране на повече средства! Вашата поддръжка може да избави човешки животи!

Билетите са на стойност 10, 50 или 100 лева Всеки самичък може да реши каква сума желае да подари. Със закупуването на вашия виртуален билет, всеки от Вас ще получи QR код с обръщение от нашите футболисти.

Като сътрудник на ЦСКА в акцията, URBO се отхвърля от административни такси по обслужване на системата!

Нека потвърдим, че ЦСКА е #ПовечеОтОтбор. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР