В ЦСКА може да има кадрови промени до сблъсъка с

...
В ЦСКА може да има кадрови промени до сблъсъка с
Коментари Харесай

Димитър Пенев: В ЦСКА може да има промени до мача с "Лудогорец"

В ЦСКА може да има кадрови промени до конфликта с " Лудогорец " за Купата на България. Това разгласи почетният президент на " алените " Димитър Пенев на днешния чоп за четвъртфиналите.

" Има доста време до този мач, той е чак през февруари. Дотогава ще има доста кадрови промени - на футболисти, на други хора, които би трябвало да работят по-добре. "

" Лично аз не приказвам за промени. Промени евентуално в школата ще има. Всички в България знаят, че би трябвало да има над 50% фрагменти от своите школи ", посочи Пенев след въпрос какви тъкмо промени се чакат.
Жребият е изтеглен: " Лудогорец " против ЦСКА още на четвъртфинал за Купата Двубоят ще се играе в Разград
По думите му е време ЦСКА да разчита повече на юношите си. " Оттам нататък чужденците би трябвало да се съобразят с напредъка на нашите юноши. Самите юношите би трябвало да се покажат в мачовете, които им предстоят в този момент, с цел да могат да бъдат включени в подготовката към този момент като зрели младежи. Мъжки би трябвало да постъпят в своята игра. "

Пенев добави, че не гледа на жребия за четвъртфиналите като на липса на шанс. " Време е за нашия тим да побеждава " Лудогорец ". По-важно е в шампионата да внимаваме. " Лудогорец " има по-тежка стратегия - играе към момента интернационалните срещи. Не се опасявам аз персонално от " Лудогорец ". Отговорността да поемат футболистите този път и не би трябвало да ги е боязън. ЦСКА никой път не се е страхувал, без значение кои тимове играят. Знаете в историята ЦСКА с кои тимове е играл - с " Ливърпул ", с " Интер ", да не ги изреждам ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР