В цензура и полицейщина обвини лидерът на Атака Волен Сидеров

...
В цензура и полицейщина обвини лидерът на Атака Волен Сидеров
Коментари Харесай

Сидеров щял да съди БНТ, отрече да взима дрога и да е алкохолик

В цензура и полицейщина упрекна водачът на " Атака " Волен Сидеров Българска национална телевизия. Причина за това стана неговото присъединяване в предаването " Референдум " във вторник за идния локален избор. Заедно с него в студиото бяха Даниела Дариткова от ГЕРБ, Деница Златева от Българска социалистическа партия, Халил Летифов от Движение за права и свободи, Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация, Стефан Иванов от НФСБ и Веселин Марешки от " Воля ".

Волен Сидеров взе думата още през цялото време и влезе в борба с представителя от към този момент някогашните съдружни сътрудници на " Атака " - Вътрешна македонска революционна организация.

В последна сметка микрофонът на Сидеров беше изключен и чиновници на малкия екран и охранителна пробваха да изведат политика от студиото.

Заради случая Българска национална телевизия излезе през днешния ден с позиция, която жигосах държанието на водача на " Атака " и грубото неуважение на подписаното сред ЦИК, Българска национална телевизия и политическите партии съглашение.

Сидеров обаче разяснява, че не той е нарушил съглашението, а националната телевизия, тъй че ще съди Българска национална телевизия.

" Недопустимо е да се пуска полиция в студиото. Българска национална телевизия се устоя с парите на всички данъкоплатци, а идват служители на реда и жандармеристи, тъй като споделих няколко истини, че Джамбазки е гей и би трябвало да си го признае, с цел да не заблуждава гласоподавателите си и че предаването " Референдум " е скучно ", разяснява Сидеров.

Според него той е изразил персоналното си мнение за " Реферундум ", чиято водеща от години отегчавала феновете.

" Питам за какво едно предаване на публичната телевизия си разрешава да постанова цензура, а през днешния ден чета някакви заявления на Емил Кошлуков, че нямало да ме позволява – това да не му е бащиния, кой дефинира един народен представител, определен с гласовете на хората дали да има достъп до малкия екран, която се устоя от парите на българския народ и по какъв начин може да се цензурира един политик ", скочи водачът на " Атака ".

Българска национална телевизия от социална телевизия се е трансформирала в манипулатор, а в съответния случай става дума за цензура, непозволено спиране на съглашението с " Атака ", с цел да се угоди на водещата на предаването, счита той.

Според него водещата на " Референдум " Добрина Чешмеджиева би трябвало да му се извини, тъй като го е прекъсвала и му е изключила микрофона.

Сидеров заподозря, че има медиен чадър над Вътрешна македонска революционна организация.

Той отхвърли да е използвал алкохол преди предаването.

" Защо този въпрос не го задавате на Красимир Каракачанов, който постоянно използва алкохол, виждал съм го по какъв начин използва алкохол пред мен, яде, пие по-късно отива в предаването ", сподели Сидеров.

Според водача на " Атака " от 15 години се приказват нелепости за него като това, че злоупотребява с алкохол и опиати.

" Това са ченгесарски номера, които се пускат в пространството с концепцията някой да повярва в тях ", настоя политикът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР