В Централната избирателна комисия беше проведена съвместна среща с представители

...
В Централната избирателна комисия беше проведена съвместна среща с представители
Коментари Харесай

ЦИК: Предаването на машините за гласуване протича нормално

В Централната изборна комисия беше извършена взаимна среща с представители на Министерството на вътрешните работи и компанията реализатор на публичната поръчка за машинно гласоподаване „ Сиела Норма “ по отношение на предаването на изборните бумаги и материали, и машините за гласоподаване до изборните секции, оповестиха от ЦИК.

 © БГНЕС
Обсъден беше процесът на подготовка на изборните пространства за идното гласоподаване и организацията по превозването, доставката и монтажа на машините за гласоподаване.

В резултат на извършената среща Централната изборна комисия осведоми, че процесът по предаване на изборните бумаги и материали, и машини за гласоподаване на секционните изборни комисии протича обикновено и в период.
 Министерство на вътрешните работи поема защитата на изборните секции Министерство на вътрешните работи поема защитата на изборните секции
Започна подготовката на изборните секции за евровота на следващия ден. След като бъдат запечатани, те ще бъдат предадени за защита на полицията и ще бъдат отворен...
Още по тематиката ЕВРОИЗБОРИ 2019
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР