В централата на ГЕРБ във Враца упорито се обсъжда вариантът

...
В централата на ГЕРБ във Враца упорито се обсъжда вариантът
Коментари Харесай

Първо BulNews! Готвят млад политолог за зам.-кмет на Враца, задават се рокади в общината и в местния парламент

В централата на ГЕРБ във Враца настойчиво се разисква разновидността Александър Владимиров да бъде назначен за заместник-кмет, научи извънредно организация BulNews.
Младият политолог сега е общински консултант от партията на Бойко Борисов, което значи, че ще освободи мястото и ще има нов сенатор. На този стадий Александър Владимиров е по-известен като наследник на някогашния регионален шеф Пепа Владимирова, само че бързо постанова името си в обществото. Младежът живее в София и известно време е работил като публицист в малкия екран на Делян Пеевски Канал 3. Публична загадка е, че той е един от новите любимци на Бойко Борисов и това проличава по неговите чести изяви в проправителствените медии.
До няколко дни ще стане ясно дали този проект ще бъде осъществен и Александър Владимиров ще стане заместител на Калин Каменов.
Запознати с проектите на ръководещите разкриват за задействан план, който ще докара до основни рокади в община Враца. При идващите парламентарни избори, без значение дали са предварителни или постоянни, се чака ГЕРБ още веднъж да ги завоюва и да получи правото да сформира държавно управление. Абсолютно несъмнено е, че в случай че това се случи, кметът на Враца Калин Каменов ще бъде изтеглен в София, с цел да стане министър. Бойко Борисов към този момент е оповестил, че му трябват млади, способни хора като Каменов и той ще бъде част от новата генерация политици, които ще станат лицето на ГЕРБ.
При този сюжети във Враца ще има изключителни общински избори и Александър Владимиров ще бъде кандидатурата на ръководещите за кмет на града. Това е главната причина той да се върне от столицата и през идващите месеци да стартира да добива известност в обществото.
Скоро ще стане ясно дали тези проекти на ГЕРБ имат късмет да се трансфорат в действителност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР