В Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при

...
В Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при
Коментари Харесай

Стажанти от националната полиция положиха клетва в Пазарджик

В Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на Министерство на вътрешните работи 80 стажанти през днешния ден поставиха клетва за съблюдаване на Етичния кодекс за държание на държавните чиновници в Министерство на вътрешните работи, оповестяват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.





На церемонията са участвали заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, ректорът на Академията старши комисар доцент доктор Неделчо Стойчев, шефовете на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Кърджали, Видин и Враца и други представители на структури на вътрешното министерство.

"Полагайки тази клетва през днешния ден вие не просто правите един фиктивен административен акт, а обред който ви задължава да работите старателно, с всички сили, спазвайки законите в името на добруването на жителите на България ", декларира в приветствието си заместник-министър Стефан Балабанов.





Той пожелава на стажантите здраве, триумфи и развиване в нелеката им служебна активност като полицейски чиновници.

С днешната гала се завършва 6-месечната първична полицейска подготовка на стажантите. В Центъра те са получили правна, тактическа, стрелкова, криминалистическа и психическа подготовка, умения за полицейска персонална отбрана и оказване на долекарска помощ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР