В центъра на София се въвеждат още промени в организацията

...
В центъра на София се въвеждат още промени в организацията
Коментари Харесай

Нови промени в движението в центъра на София

В центъра на София се вкарват още промени в организацията на придвижване, поради ремонтите по ул. " Граф Игнатиев ", бул. " Васил Левски " и " Патриарх Евтимий " и заради строителството на третия лъч на метрото.

Спира се придвижването по северното платно на бул. " Патриарх Евтимий " сред бул. " Витоша " и ул. „ Цар Самуил ", колите ще минават единствено по южното в посока бул. „ Ботев ". В същото време южното платно на булеварда няма да се употребява от " Граф Игнатиев " до „ Хан Крум ", а придвижването ще е по северното в посока бул. " Витоша ", предава Българска национална телевизия.
Забранява се влизането на коли по северната лента на бул. „ Васил Левски " сред ул. „ Проф. Михайлов " и „ Граф Игнатиев ". Движението надлежно ще се прави по южното в посока Графа.

Обръща се посоката на придвижване на ул. „ Цар Самуил " сред бул. „ Патриарх Евтимий " и ул. „ Хан Аспарух ". В тунела под НДК колите към бул. " България'' ще карат върху трамвайната линия.
По доста улици в центъра на столицата се не разрешава престоят и паркирането и се закрива Синята зона. Промените ще са годни до 9 януари 2019 година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР